Ateşböceği 17.bölümüyle final yaptı! Ateşböceği neden bitti?

Televizyon dünyasında yeni sezonun başlamasıyla beraber rağbet gören yaz dizileri birer birer ekrana veda ediyor. Bu sefer fişi çekilen dizi Star TV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Ateşböceği oldu. Ateşböceği 17.bölümü ile final yaptı. Peki, ekranların sevilen dizisi Ateşböceği neden bitti?

Star TV ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen Ateşböceği dizisinden takipçilerini üzecek haber geldi. Başrollerinde genç oyuncular Seçkin Özdemir ve nilay Deniz'in rol aldığı Ateşböceği yeni sezon iddialı yapımlarının gölgesinde kaldı. Bu nedenle yayınlanan 13.bölümde yaşadığı ciddi reyting düşüşü, kanalın fişi çekmesine sebep oldu. Perşembe günleri ekrana gelen dizinin yayın gününün değişmesi bile onu kurtarmaya yetmedi. İşte Ateşböceği final tarihi...

ateşböceği son bölüm

ateşböceği son bölüm

Ateşböceği ne zaman final yapıyor?

Yapımcılığını Mia Yapım’ın üstlendiği Ateşböceği bu hafta yayınlanacak olan 15.bölümün ardından, gelecek hafta 16.bölümle beraber veda edecek. Ateşböceği 17.final bölümü ise 25 Ekim Çarşamba saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Ateşböceği 17.final bölüm fragmanı

Ateşböceği son bölümde neler oldu?

Barış'ın Metin'e kazayı anlatması ikili arasındaki bütün dengeleri değiştirir. Diğer yandan İlayda'nın Aslı'ya yaptığı tehdit devam etmektedir. Aslı, Barış'ı korumak için ondan ayrılmak zorunda kalır. Aslı'yı sonsuza kadar kaybetmemek için Barış'ın ona gerçekleri açıklamaktan başka çaresi yoktur.

Yapım Firması: Mia Yapım

Yapımcı: Banu Akdeniz 

Yönetmen: Barış Yöş

Senaryo: Ebru Hacıoğlu 

Müzik: Volkan Akmehmet, İnanç Şanver 

Oyuncular: Seçkin Özdemir, Nilay Deniz, Seda Güven, Durul Bazan, Derya Alabora, Belma Canciğer, Umur Yiğit Vanlı, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Çağrı Çıtanak, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün (Sıdıka), Aslı Samat 

Ateşböceği 15.bölüm fragmanı! Ateşböceği son bölüm izle! Sırlar açığa çıkıyor...

İLİŞKİLİ HABER

Ateşböceği 15.bölüm fragmanı! Ateşböceği son bölüm izle! Sırlar açığa çıkıyor...

BİR YORUM YAPIN 6

ATEŞBÖCEĞİ 6 yıl önce

Bitmeeeeee!!!! Nolur ya sesimizi duyun ATESBOCEGİNİN eğer birisi. İzi duyuyorsaniz lütfen ekiple bir kez daha düşünün. Bitmesin ateşböceği ( ATESBOCEGİmmmm?

Toplam 5 beğeni

Ateşböceği bitme 6 yıl önce

Gerçekten bitme ya ateşböceği com güzel nolur savaş pes etme !!!

Toplam 3 beğeni

Nalan 6 yıl önce

Ateşböceği final yapmaktan vazgeçer bir mucize olsa keşke oyuncular ekip senarist yönetmen eğer sesimizi duyuyorsaniz lütfen savaşmak yakışır size pes etmeyin inşallah bitmez saygılar!!

Toplam 3 beğeni

Gülşah 6 yıl önce

Dizinin gunünu degistirdiler.Bu hiç iyi olmadı bence ondan reytigler düstü.Dizi cok güzel bir diziydi severek izliyorduk.Çok üzüldüm.

Toplam 3 beğeni

aslanzade sema 6 yıl önce

ya ben bu diziyi cok seviyorum neden burakiliyor ki en sevdiyim bolumu hangisi biliyormusunuz asli icindeyke arabayi cekiyorlar ya barista taksiyle takip ediyor o bolume bayiliyorom

Toplam 3 beğeni

Defne 6 yıl önce

Uzuldum

Toplam 3 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun