Ayça Ayşin Turan kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır?

Kanal D’nin sevilen dizisi Meryem’de hem oyunculuğu hem de güzelliği ile izleyicinin beğenisini toplayan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan kimdir? 44.Pantene Kelebek Ödülleri'nde sunucu olarak yer laacak olan genç oyuncu Ayça Ayşin Turan kaç yaşında ve nerelidir?

Ayça Ayşin Turan kimdir?

Ayça Ayşin Turan 25 Ekim 1992 tarihinde Sinop’ta dünyaya gelmiştir. Faslı bir babaya sahip olan oyuncunun kökleri Tunus’a dayanır. 1.67m boyunda 47 kilodur. Göz rengi yeşil, saç rengi ise kumral olan güzel oyuncu lisans eğitimine İstanbul Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünde devam etmektedir.

ayça ayşin turan kaç yaşında

ayça ayşin turan kaç yaşında

Oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda alan Ayça Ayşin Turan’ın oyuncu koçu Ferit Selçuk’tur. Ayrıca Sinop Belediye Konservatuarı’nda da eğitim görmüştür.

2011 yılında Dinle Sevgili dizisinde “Gülfem” rolüyle televizyona adım atan oyuncunun asıl çıkışı Karagül dizisindeki “Ada” rolüyle olmuştur. 2014 yılında yayın hayatına adım atan Karagül dizisinde Ece Uslu, Şerif Sezer, Yavuz Bingöl gibi usta isimlerle beraber başrol olarak rol almıştır.

İlk sinema filmi, 2015 yılında yayınlanan Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaştığı Özcan Deniz imzalı “Sevimli Tehlike” olmuştur. Bu sinema filminin ardından ekranların sevilen ve beğenilen yüzü haline gelmiştir.

ayça ayşin

ayça ayşin

Ayça Ayşin Turan, oyunculuk kariyerinde hızla ilerlerken 03 Medya yapımının üstlendiği Kanal D ekranlarında yayınlanan Altınsoylar adlı dizi de rol almıştır. Ancak dizi reyting kurbanı olarak final yapmak zorunda kalmıştır.

Güzel oyuncu şimdiler de Meryem adlı dizide ana karakter olan Meryem Akça’yı canlandırmaktadır.

Rol Aldığı Yapımlar;

  • Karagül

  • Dinle Sevgili

  • Asi

  • Hayal ve Gerçek

  • Sonbahar

  • Affedilmeyen

  • Sevimli ve Tehlikeli

  • Altınsoylar

Meryem 20.bölüm! Meryem son bölüm Kanal D giriş sayfası...

İLİŞKİLİ HABER

Meryem 20.bölüm! Meryem son bölüm Kanal D giriş sayfası...

BİR YORUM YAPIN 1

erdal erman amasya 6 yıl önce

merhaba ilk gördüğümden beri o kadar çok ama çok ölesiye sevenlerdenimki