Yemin dizisi 25. bölüm'de neler yaşanacak? İşte ayrıntılar

Kanal 7'nin ilgiyle takip edilen dizisi Yemin'in 25. bölüm özeti yayınlandı. Başrolünde Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin yer aldığı dizinin 24. bölümünde, Reyhan'ın ailesiyle tanışan Emir hisleriyle yüzleşmişti. İşte bu akşam 25. bölümüyle ekrana gelecek olan Yemin dizisinin 25. bölüm özeti.

Kanal 7'nin ilgiyle takip edilen yeni dizisi Yemin'in 25. bölüm özeti yayınlandı. Başrolünde genç oyuncular Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin yer aldığı dizinin 24. bölümünde, Reyhan'ın ailesiyle tanışan Emir hisleriyle yüzleşmiş öte yandan Leyla'nın evden ayrılması yeni bir bakıcı ihtiyacını doğurmuştu.

YEMİN 24. BÖLÜM'DE YAŞANANLAR

Emir köye geldiğinde Reyhan’ın akrabaları ile tanıştı ve kendine bile itiraf edemediği duyguları ile yüzleşti. Reyhan’ın günlüğünü bulan Emir, bu adımıyla zorlu bir sınavı da başlatmış oldu. Öte yandan Leyla’nın evden ayrılma kararı, Kemal’i yeni bir bakıcı bulmaya itti. Talaz'ın bu oyunu çiftin arasını açmaya yöneliktir.

Yemin

Yemin

  YEMİN 25. BÖLÜM ÖZETİ         

Emir ile Reyhan’ın arası günlük yüzünden bozulur. İkili hazırlıksız yakalandıkları zorlu sınavı atlatmayı başarabilecek mi? Öte yandan Masal ile Kemal’e iyilik yaptığını düşünen Leyla, baba kızın hayatından çıkmaya karar verir. Ancak Leyla, bu kararı isteyerek vermez. Masal’ı bekleyen tehlike Leyla’nın fikrini değiştirecek mi?

Biri kalmaya, diğeri gitmeye Yemin’li iki gencin hikâyesi hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de.

                          

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Hercai sosyal medyanın gündeminde

İLİŞKİLİ HABER

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Hercai sosyal medyanın gündeminde

BİR YORUM YAPIN 0