Yemin dizisi 32. bölüm özeti! Yemin dizisi 32. bölümde yaşanacaklar!

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Yemin'in 32. bölüm özeti yayınlandı. Salı akşamı yayınlanacak olan bölümde, Masal'ın peşine düşen Leyla kendisini büyük bir tehlikeye atar. İşte Yemin dizisinin 32. bölümünde yaşanacaklar!

Kanal 7'nin ilgiyle takip edilen ve 31 bölümü geride bırakan iddialı dizisi Yemin'in 32. bölüm özeti yayınlandı. Başrolünde Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin yer aldığı Yemin’in Salı akşamı yayınlanacak olan bölümünde, Masal'ın kaçırılması Leyla'nın başını derde sokmasına sebep olur. İşte Yemin dizisinin 32. bölümünde yaşanacaklar! 

YEMİN DİZİSİ 32. BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Yemin dizisi

Yemin dizisi

Reyhan ve Emir arasında süregelen gerilim artık son noktaya ulaşır. Durulmaya başlayan gerilim yerini olumlu bir sürece bırakır fakat bu durumdan rahatsız olanlar vardır: Cavidan ve Cemre.

Cavidan ve Cemre, yeni bir hamleler peşindedirler. Amaç bellidir, Reyhan ve Emir'in arasını açmak. Kemal ise rahatsızdır ve onun bu rahatsızlığı Leyla’yı zor durumda bırakır. Bir yandan aklı Masal'da olan Leyla, Masal’ı kaçıran kişinin peşine düşerek kendisini büyük bir tehlikenin içerisine düşürür. Leyla bu süreçte ne yaşayacaktır?

Ünlü manken Barbara Palvin'in mesleki sırrı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü manken Barbara Palvin'in mesleki sırrı!

BİR YORUM YAPIN 0