Yemin dizisi 37. bölüm özeti! Yemin dizisi 37. bölümde yaşanacaklar!

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Yemin'in 37. bölüm özeti yayınlandı. Salı akşamı yayınlanacak olan bölümde, Reyhan'ın Suna için hazırlamayı planladığı doğum günü sürprizi Cavidan'ı çılgına döndürür. İşte Yemin dizisinin 37. bölümünde yaşanacaklar!

Kanal 7'nin ilgiyle takip edilen ve 36 bölümü geride bırakan iddialı dizisi Yemin'in 37. bölüm özeti yayınlandı. Başrolünde Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin yer aldığı Yemin’in Salı akşamı yayınlanacak olan bölümünde, Reyhan'ın Suna için hazırlamayı planladığı doğum günü sürprizi Cavidan'ı çılgına döndürür. İşte Yemin dizisinin 37. bölümünde yaşanacaklar! 

YEMİN 37. BÖLÜM ÖZETİ!

Yemin dizisi

Yemin dizisi

Reyhan, yaşanan miras olayının ardından Suna’nın doğum günü için bir hazırlık organize etmeye başlar. Reyhan'ın Suna için hazırladığı sürpriz doğum günü partisinden haberdar olan Cavidan, Reyhan’ın amacına ulaşmaması için planlar yapmaya başlar. Emir ise öfkesi ve vicdanı arasında kalır çünkü annesinin Reyhan’a yaptığı kötülüğü öğrenir.

Cemre'nin kıskançlığı ise artık önlenemez bir hal alır. Kıskançlıktan gözü dönen Cemre’nin yaptığı büyük hata, Reyhan’ı ölümle burun buruna kalmak zorunda bırakır. Leyla ise Soner’den cazip bir teklif alır. Fakat Kemal, bu teklife karşı hiç sıcak değildir.

Beyaz yaptı yine yapacağını!

İLİŞKİLİ HABER

Beyaz yaptı yine yapacağını!
Ünlü oyuncu Sarp Apak'ın oğlu Güney görüntülendi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Sarp Apak'ın oğlu Güney görüntülendi!

BİR YORUM YAPIN 0