Yemin dizisi 45. bölüm özeti yayında! Cemre'nin Reyhan kini büyüyor

Evliliklerinde birbirlerine alışmaya çalışan Reyhan ve Emir adlı iki gencin hikayesini anlatan Yemin dizisi, bu akşam 45. bölümüyle ekrana gelecek. Kanal 7'nin iddialı günlük dizilerinden Yemin'in bu akşam yayınlanacak olan 45. bölümünde, Emir'in Reyhan'a karşı öfkesi çevresindekilere de yansımaya başlıyor. İşte Yemin'in 45. bölüm özeti!

Başrolünde Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın yer aldığı günlük dizi Yemin, heyecan dolu bölümleriyle, haftada 5 gün seyircisiyle birlikte olmaya devam ediyor. Bu akşam 45. bölümü yayınlanacak olan Yemin dizisinin 45. bölüm özeti de yayınlandı. Yemin dizisi 45. bölüm özeti ve detayları haberimizde! 

YEMİN DİZİSİ 45. BÖLÜM ÖZETİ

Yemin dizisi 45. bölüm özeti

Yemin dizisi 45. bölüm özeti

Reyhan’ın Emir'e karşı takındığı gizemli tavırlar, Emir'i çıldırma noktasına getirir. Reyhan'ı kıskanan ancak bunu dile getiremeyen Emir, artık Reyhan'dan susmamasını ister. Emir'i yanında isteyen ancak sert bir tavırla karşılaşan Cemre ise Reyhan'a karşı büyük bir kin duymaya başlar. 

Babası ve Kemal arasında kalan Leyla, ne yapacağını bilememektedir. Leyla'nın  hırsızlık yapacağını öğrenen Kemal, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Peki Leyla, Kemal'e ihanet edecek midir?

Onur Büyüktopçu'nun doğum gününde hangi ünlüler vardı?

İLİŞKİLİ HABER

Onur Büyüktopçu'nun doğum gününde hangi ünlüler vardı?

BİR YORUM YAPIN 0