Yemin dizisi 48. bölüm özeti yayında! 'Zeynep yaşıyor mu?'

Kanal 7'nin büyük bir ilgiyle takip edilen günlük dizisi Yemin'in 48. bölüm özeti yayınlandı. Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin başrolünde olduğu Yemin dizisinin yeni bölümünde; Reyhan, Zeynep'in yokluğunda acı çekmeye başlar. Bu süreçte Emir, karısının yanında olmaya özen gösterir. İşte Yemin'in 48. bölüm özeti!

Çarşamba akşamı 48. bölümüyle ekrana gelecek olan Yemin dizisinin yeni bölüm özeti yayınlandı. Başladığı günden bu yana büyük bir merakla takip edilen Yemin dizisinin 48. bölümüne, Zeynep'in ortadan kayboluşu ve Nedret'in Leyla ile Kemal üzerindeki planları damgasını vuracak.

YEMİN DİZİSİ 48. BÖLÜM ÖZETİ

Yemin dizisi 48. bölüm özeti

Yemin dizisi 48. bölüm özeti

Hapisten çıkan Reyhan, Zeynep'in yokluğunda zor günler geçirmeye başlar. Zeynep'in yaşayıp yaşamadığı konusunda bir bilgisi olmayan Reyhan, bu duruma çok üzülür. Emir ise bu süreçte karısı Reyhan’dan desteğini esirgemez. Ancak Zeynep için gelen haberler hiç de umut açıcı değildir.

Nedret'in gelişiyle bir evlilik yalanının içerisine giren Kemal ve Leyla, bu süreçten kazasız bir şekilde çıkmanın derdindedirler.  Peki Nedret’in çabaları, Leyla ve Kemal’in mesafeli ilişkisinde nasıl bir fark oluşturacak?

Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık evlendi!

BİR YORUM YAPIN 0