Yemin dizisi 54. bölüm özeti! 'İpler Reyhan'ın elinde'

Kanal 7'nin büyük bir ilgiyle takip edilen günlük dizisi Yemin, heyecan dolu bölümleriyle hafta içi her akşam ekrana gelmeye devam ediyor. 54. bölümü yayınlanacak olan dizide kontrol artık Reyhan'ın eline geçiyor. İşte Yemin'in 54. bölümünde yaşanacaklar!

Başrolünde Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın yer aldığı, Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin'in 54. bölüm özeti yayınlandı. İşte Reyhan ve Emir adlı bir çiftin hikayesini anlatan Yemin dizisinin Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde yaşanacak olanlar!

YEMİN 54. BÖLÜM ÖZETİ!

Yemin 54. bölüm özeti

Yemin 54. bölüm özeti

Reyhan’a karşı kıskançlığı giderek artmaya başlayan Emir, onu iş arkadaşı İsmet’ten kıskanmaya başlayınca işler tutulamaz bir hal almaya başlar. Erkek sandığı İsmet'in aslında kadın olduğunu öğrenen Emir, yok yere kalbini kırdığı Reyhan'ın gönlünü almaya çalışır. Artık koşma sırası Emir'dedir. 

Emir ve Reyhan cephesi böyle ilerlerken, Cavidan’ın dernek hırsı, onu ölümcül bir tehlikenin içine doğru sürüklemeye başlar. Leyla gitmesin diye hasta numarası yapan Şehriye, kendini Leyla'ya açık eder. Leyla ise gidip gitmeme konusunda kararsızdır. Duygularıyla yüzleşen Kemal, Leyla'ya açılmaya karar verir.  

Kenan Doğulu'dan neden Beren yok sorusuna tepki!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Doğulu'dan neden Beren yok sorusuna tepki!

BİR YORUM YAPIN 0