Yemin dizisi 56. bölüm özeti yayında! 56. bölümde neler olacak?

Kanal 7'nin büyük bir heyecanla takip edilen günlük dizisi Yemin, Ramazan ayı boyunca da yepyeni bölümleriyle hafta içi her akşam evlerinize misafir olmaya devam ediyor. İşte Yemin dizisinin 56. bölümünde yaşanacaklar! Yemin dizisiyle ilgili tüm detaylar yasemin.com'da.

Başrollerinde Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın yer aldığı, Kanal 7'nin büyük bir hayran kitlesine sahip olan günlük dizisi Yemin'de heyecan son sürat devam ediyor. Pazartesi akşamı 56. bölümü yayınlanacak olan Yemin'in 56. bölüm özeti yayında. 

YEMİN 56. BÖLÜM ÖZETİ

Yemin 56. bölüm özeti

Yemin 56. bölüm özeti

Emir, tehlikenin göbeğinde kalan eşi Reyhan ve annesi Cavidan arasında zorlu bir seçim yapmak zorundadır. Cavidan için kendini tehlikeye atan Reyhan, bu zorlu durumdan kurtulabilecek midir? Peki ya Emir, bu 2 kişi arasından kimi kurtaracaktır? Öte yandan tefeci olayını öğrenen Hikmet, eşi Cavidan'a yönelik yepyeni kararlar alır. Artık Cavidan’ı çok zorlu günler beklemektedir.

Talaz’ın polisler tarafından götürülmesi Leyla’yı şok içerisinde bırakır ve Leyla ne yapacağını bilemez olur. Eğer bu işin arkasındaki kişi Kemal ise, Leyla’nın tepkisi ne olacaktır?

Ödüllerini Yeşilçam'ın usta isimlerinden...

İLİŞKİLİ HABER

Ödüllerini Yeşilçam'ın usta isimlerinden...
Yeşilçam'ın usta ismi Eşref Kolçak'tan üzücü haber

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın usta ismi Eşref Kolçak'tan üzücü haber

BİR YORUM YAPIN 0