Bozkurt’ta yaşanan sel felaketinin yıldönümünde anma programı düzenlendi

Kastamonu Bozkurt İlçesi başta olmak üzere 11 Ağustos 2021 de yaşanan sel felaketinin yıldönümü Bozkurtlular Derneği ve Bozkurt Dernekler Birliği tarafından bir anma programı düzenlendi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan sel felaketinin en ağır şekilde hissedildiği ve onlarca kişinin yaşamını yitirdiği, ev ve iş yerlerinin yıkıldığı, Bozkurt ilçemizde sel afetinde hayatını kaybeden vatandaşlar için  Bozkurtlular Derneği ve Bozkurt Dernekler Birliği tarafından Kağıthane'de  Mevlid-i Şerif ve Anma töreni gerçekleştirildi. 

Programa dernek üyeleri ve Kastamonuluların yanı sıra birçok siyasi isim de katıldı. 

Bozkurtlular Derneği ve Bozkurt Dernekler Birliği Başkanı Ali Peker program sonrası bir teşekkür yayınladı.

Dernek Başkanı Ali Peker mesajında şunları söyledi:

Hepinizin bildiği üzere geçtiğimiz yılın 11 Ağustos’u Bozkurt’umuzu büyük bir felaketle yüz yüze bıraktı ve derin acılar yaşattı. Felaketin izlerini hala üzerimizde taşıyor ve acı kayıplarımızın üzüntüsünü derinden yaşıyoruz. Bu ağır yükü hep birlikte omuzlayıp, her birimiz hayatımıza bir şekilde devam ederken, bir yandan da memleketimiz ve hemşerilerimiz için neler yapabiliriz diye mücadele verdik.

Felaketin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen izleri hala ortada, Bozkurt’umuz hüzünlü, eski güzel günlerine dönmeye çalışıyor. Devletimiz tüm imkanları ile seferber olmuş durumda. İnşallah güzel ilçemiz eskisinden de iyi bir şekilde ayağa kalkacaktır. Buna inanıyor ve bunun için bizlerde her zaman göreve hazır olduğumuzu belirtiyoruz.

Bozkurtlular Derneği ve Bozkurt Dernekler Birliği olarak bu felaketi unutmamak ve unutturmamak, kayıplarımızı anmak, onlar için dua etmek, farkındalığın devam ettirilmesi ve ilçemizi tekrar ayağa kaldırmak için birlikteliğimizi güçlendirmek adına bu programı düzenlemiş bulunuyoruz.

Sel felaketinde hayatını kaybetmiş olan hemşerilerimize Allah’tan rahmet diliyorum, acılı ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum, tüm Bozkurt’umuzun tekrar başı sağ olsun. Mekanları cennet olsun…

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0