Gönül Dağı'nın kadrosuna bomba bir isim geliyor! Müjdeli haber...

TRT ekranlarının her Cumartesi reyting rekoru kıran dizisi Gönül Dağı'nın kadrosuna şoke eden bir isim daha dahil oldu. Özlem Mert Köseoğlu, Gönül Dağı'nın kadrosuna katılıyor.

3. sezonuyla izleyici karşısına çıkan Gönül Dağı dizisinin başrollerinde Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk gibi isimler yer alıyor. Yahya Samancı'nın başarılı rejisi ve güçlü oyuncu kadrosuyla her hafta büyük beğeni toplayan Gönül Dağı dizisinde yeni değişiklikler heyecanlandırıyor. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Özlem Mert Köseoğlu, Gönül Dağı'nın kadrosuna katılıyor. Köseoğlu, Zümre Meğreli'nin canlandırdığı Elif hemşirenin annesine hayat verecek.

KenanİLİŞKİLİ HABERKenan'la Elif evleniyor mu? Gönül Dağı 75. bölüm fragmanı yayında!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gülçin Ergül de akıma uydu! Yeni yaşını bakın nasıl kutladı

Hande Soral'dan müjdeli haber! Yeni proje paylaşımıyla takipçilerini heyecanlandırdı

İLİŞKİLİ HABER

Hande Soral'dan müjdeli haber! Yeni proje paylaşımıyla takipçilerini heyecanlandırdı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0