
Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde düzenlenen 33. Ayçiçeği Festivali’nde sahne alan ünlü rapçi Çakal, konser sonrası silahlı saldırıya uğradı. Rapçi Çakal, uğradığı saldırının ardından hastane odasından yaptığı paylaşımla açıklamada bulundu.
Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde bu yıl 33'üncü kez düzenlenen Ayçiçeği Festivali'nde ünlü Rapçi Emirhan Çakal sahne aldı. Konserin sonunda vinç yardımıyla sahneden indirildiği sırada, havalı tüfekle rastgele açılan ateş sonucu bacağına saçma isabet etti ve yaralandı.
APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI
Hemen hastaneye kaldırılan isim, gerekli tedavinin ardından taburcu edildi.
SALDIRGAN TUTUKLANDI
Şarkıcının yaralanmasına neden olan F.D., Hayrabolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. İfadesinde olayın kasıtlı olmadığını belirten F.D., havalı tüfeğiyle evinin bahçesinden rastgele ateş ettiğini söyledi.
ÇAKAL’DAN İLK AÇIKLAMA
Öte yandan sağlık durumu iyi olan Çakal, kendine gelir gelmez hastane odasından yaptığı paylaşımla sessizliğini bozdu. Fotoğrafını paylaşan isim şunları yazdı:
“Değerli sevenlerim, herkese selamlar. Öncelikle merak eden arayan soran herkese teşekkür ederim. Ben iyiyim, yürüyebiliyorum ve sağlığım yerinde. Böyle bir olayla gündeminizi meşgul ettiğim için üzgünüm.
Kendimi sahne şovlarına adamış biri olarak tek isteğim yaptığım işler, kurduğum hayaller ve başardığım projelerle gündeme gelmek. Bindiğim araba, giydiğim kıyafet ya da saçma sapan haberlerle değil.
Beni, size ilkleri yaşattığım sahnelerimden hatırlayım isterim. Tek dileğim bu yolca vereceğim konserlerde iyi anılmak ve daha nice buluşmalarda bir araya gelmek. Türkiye'de başlayan bu yolculuğu, globalde ve dünya çapında ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek sürdürmek istiyorum. Her zaman sevgiyle, saygıyla... Çakal.”

BİR YORUM YAPIN 0