Emine Erdoğan, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde sosyal medyadan önemli bir paylaşım yaparak, şiddetsiz Türkiye için kararlı mücadele mesajı verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından önemli bir paylaşımda bulundu.

EMİNE ERDOĞAN'DAN 25 KASIM'DA FARKINDALIK MESAJI
Erdoğan paylaşımında, "2026-2030 dönemini kapsayan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele V. Ulusal Eylem Planı'nın hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. Kadına yönelik şiddetin sadece bireysel bir saldırı olmadığını vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Kadına yönelik şiddet, yalnızca bir insana yönelik saldırı değil, bir ailenin direncini zayıflatan, toplumun düzenini bozan sarsıcı bir kırılmadır. Bu kırılma, bir evin sesini kısar, bir çocuğun geleceğe dair güvenini gölgeler ve toplumun ortak değerlerini yıpratır. Dolayısıyla şiddet, her türüyle aynı derecede yıkıcıdır ve asla kabul edilemez."

Paylaşımında devletin bu alandaki kararlı çalışmalarına dikkat çeken Erdoğan, "Devletimizin şiddetle mücadelede attığı kararlı adımlarla bu karanlığı dağıtacağımıza yürekten inanıyorum. Hiçbir haneyi sarsmayan, hiçbir yaşamı gölgelemeyen şiddetsiz Türkiye için el ve gönül birliği ile çalışmaya devam edelim" mesajını verdi.
2026-2030 dönemini kapsayan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele V. Ulusal Eylem Planı’nın hayırlı olmasını diliyorum.
— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) November 25, 2025
Kadına yönelik şiddet, yalnızca bir insana yönelik saldırı değil, bir ailenin direncini zayıflatan, toplumun düzenini bozan sarsıcı bir kırılmadır.
Bu kırılma,… pic.twitter.com/MhOvRgPi5E
BİR YORUM YAPIN 0