28 Aralık tarihinde gözaltına alınan ve halk arasında rapçi Ege olarak tanınan Ege Karataşlı, çıkarıldığı Sulh ceza hakimliğin tarafından tutuklanmasına karar verildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü uyuşturucu operasyonunda 28 Aralık tarihinde gözaltına alınan rapçi Ege Karataşlı, Ali Baran Süzer ve Bahri Güneş hakkında karar çıktı.
SULH CEZA HAKİMLİĞİ TUTUKLANMASINA KARAR VERDİ

Rapçi Ege
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra tekrar Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi. Sulh ceza hakimliğinde davaları görülen rapçi Ege Karataşlı'nın tutuklanmasına, Ali Baran Süzer ve Bahri Güneş'in ise "yurt dışına çıkış yasağı" şeklindeki adli kontrol tedbir şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi.
İLİŞKİLİ HABER
Ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonunda yeni gözaltılar var!
İLİŞKİLİ HABER
Güllü'nün oğlu Tuğberk'ten bomba sözler: Ablam katilse bunu Kervan için yapmış olabilir!
İLİŞKİLİ HABER
Oytun Erbaş yine yaptı yapacağını: Fulya Öztürk'e 'botoks' gıcıklığı!
İLİŞKİLİ HABER
Medyaya yönelik uyuşturucu operasyonunda Veyis Ateş ve Taner Çağlı tutuklandı!
İLİŞKİLİ HABER
Okan Karacan, GAİN Medya soruşturmasında etkin pişmanlıktan yararlandı!
İLİŞKİLİ HABER
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan fenomen Rabia Karaca Kısmetse Olur yarışmacısı çıktı
Elif Kocalı
Yasemin.com -
Editör Hakkında
1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
BİR YORUM YAPIN 0