Güney Kore First Lady'sinden Emine Erdoğan'a unutulmaz jest

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 36. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında Ankara'ya gelen lider eşlerini Çankaya Köşkü'nde ağırladı. Ziyarette, Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae Myung'un eşi Kim Hea Kyung'un, Emine Erdoğan'ın daha önce hediye ettiği Ankara sof kumaşından yapılan şal ve çantayı kullanması, zirvenin dikkat çeken jestlerinden biri oldu.

Ankara'da gerçekleştirilen 36. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi, liderler düzeyindeki kritik görüşmelerin yanı sıra renkli ve anlamlı diplomatik buluşmalara da sahne oluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, zirve kapsamında kente gelen devlet ve hükümet başkanlarının eşlerini Çankaya Köşkü'nde ağırladı.

Emine Erdoğan ile Kim Hea Kyung

Emine Erdoğan ile Kim Hea Kyung

SOF KUMAŞIYLA ANKARA'DA STRATEJİK JEST

Zirvenin en dikkat çeken buluşmalarından biri Emine Erdoğan ile Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae Myung'un eşi Kim Hea Kyung arasında yaşandı. Çankaya Köşkü'ndeki karşılama sırasında Kim Hea Kyung, ev sahibi Emine Erdoğan'a anlamlı bir jestte bulundu.

Emine Erdoğan ile Kim Hea Kyung

Emine Erdoğan ile Kim Hea Kyung

TÜRK KÜLTÜRÜNÜ ZİRVEYE TAŞIYAN JEST

Kim Hea Kyung'un, kendisine hediye edilen geleneksel Türk motiflerini ve kumaşını Ankara'daki bu tarihi zirveye taşıması, iki ülke arasındaki samimi ve güçlü ilişkilerin zarif bir yansıması olarak yorumlandı.

Emine Erdoğan ile Kim Hea Kyung

Emine Erdoğan ile Kim Hea Kyung

Emine Erdoğan, konuğunun bu anlamlı jestini memnuniyetle karşılarken, Çankaya Köşkü'ndeki lider eşleri buluşması hem kültürel diplomasinin hem de misafirperverliğin en güzel örneklerinden birine sahne oldu.

7 yıllık evlilik çekişmeli boşanmaya döndü: Deniz Baysal eşi Barış Yurtçu'dan boşanıyor!

İLİŞKİLİ HABER

7 yıllık evlilik çekişmeli boşanmaya döndü: Deniz Baysal eşi Barış Yurtçu'dan boşanıyor!
Emine Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde çocukların dijital güvenliği çağrısı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde çocukların dijital güvenliği çağrısı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0