Sosyal medya paylaşımları nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve bu kapsamda tutuklanan fenomen Fatma Soydaş, 2 ay sonra tahliye edildi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, “halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama” ve “müstehcen görüntü yayınlama” suçlarından tutuklanan sosyal medya fenomeni Fatma Soydaş hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
HESAPLARINA ERİŞİM ENGELİ GETİRİLMİŞTİ

Instagram’da abonelik sistemine geçen ve abonelerine özel paylaşımlarıyla gündeme gelen Soydaş’ın TikTok ve Instagram hesaplarına da erişim engeli getirilmişti. Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği’nin kararıyla hesaplar Türkiye’den erişime kapatılmıştı.
TAHLİYE EDİLDİ

Özellikle ayak paylaşımıyla uzun süre kamuoyunun gündeminde yer alan Soydaş, yaklaşık iki ay süren tutukluluğunun ardından dün akşam saatlerinde tahliye edildi.
BİR YORUM YAPIN 0