Soner Olgun’un ölümüyle ilgili eski eşi Özlem Koldaş'tan şok iddia: "Çok büyük ihmal!”

Soner Olgun’un eski eşi Özlem Koldaş, sanatçının kan değerlerindeki ani değişimler ve tedavi sürecindeki olası doktor ihmali hakkında açıklamalarda bulundu. Koldaş, iddiaların araştırılmasını istedi.

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Soner Olgun’un pankreas kanseri nedeniyle 67 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından, eski eşi Özlem Koldaş’tan dikkat çeken açıklamalar geldi. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Koldaş, sanatçının tedavi sürecinde doktor ihmali yaşanmış olabileceğini öne sürerek olayın araştırılmasını istedi.

16 Ekim’de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Soner Olgun için önce Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde tören düzenlendi. Ardından Teşvikiye Camii’ne getirilen sanatçı, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazede Olgun’un tabutuna sarılarak ağlayan Özlem Koldaş’ın görüntüleri herkesi derinden etkilerken Koldaş, törenden birkaç gün sonra yaptığı açıklamalar ile olayı bambaşka boyuta taşıdı.

Usta müzisyenden acı haber! Soner Olgun hayatını kaybetti İLİŞKİLİ HABERUsta müzisyenden acı haber! Soner Olgun hayatını kaybetti

DEĞERLERİ BİR ANDA DEĞİŞTİ

Özlem Koldaş, cenazede tabuta sarılıp ağlarken

Özlem Koldaş, cenazede tabuta sarılıp ağlarken

Üç yıldır konuyla ilgili araştırmalar yaptığını söyleyen Koldaş, sanatçının kan değerlerinde kısa süre içerisinde ciddi değişimler yaşandığını belirtti. Olgun’un üç ay önceki tahlillerinde açlık kan şekeri ve hemoglobin A1c değerlerinin normal olduğunu, üç ay sonra ise açlık kan şekerinin 580’e, hemoglobin A1c değerinin ise 16,1’e yükseldiğini ifade etti.

Bu süreçte sanatçıya insülin verildiğini belirten Koldaş, kan şekeri değerlerindeki ani yükselişin altında yatan nedenin yeterince araştırılmadığını iddia etti.

Soner OlgunİLİŞKİLİ HABERSoner Olgun'un eski eşi Özlem Koldaş'tan doktor ihmali iddiası! İsyan etti

"ÇOK BÜYÜK İHMAL"

Soner Olgun

Soner Olgun

Olgun’un ameliyat aşamasına gelindiğinde uzak metastaz tespit edildiğini ve hastalığın bu noktada dördüncü evreye ulaştığını dile getiren Koldaş, erken dönemde gerekli incelemelerin yapılması halinde farklı bir tedavi sürecinin mümkün olabileceğini savundu.

Sanatçının yaklaşık bir buçuk yıl kemoterapi gördüğünü ve zorlu hastane süreçlerinden geçtiğini de sözlerine ekleyen Koldaş, “Ben bunun araştırılmasını istiyorum. Bu testin yapılmaması çok büyük ihmal” ifadeleriyle tedavi sürecindeki olası ihmallerin aydınlatılmasını istedi.

Hülya Avşar’dan miras çıkışı! Vasiyet sözleri olay oldu: “İstedikleri kadar debelensinler!”

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar’dan miras çıkışı! Vasiyet sözleri olay oldu: “İstedikleri kadar debelensinler!”
Elif Kocalı Yasemin.com -
Yasemin - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0