Sarışın kadınlara yakışan 5 renk

Renkli saçların moda olduğu son yıllarda sarı saç ne kadar demode olarak görünse de doğru renklerle kombinlendiğinde kişiye olduğundan daha şık ve havalı gösterir.

Peki sarışın kadınlara en çok yakışan renkler nelerdir? Kombin yaparken demode görünmemek için tercih edilebilecek 5 renk...

Kırmızı

Pek çok sarışın kadın kıyafet alışverişi yaparken kırmızı kıyafetlere yönelir. Sizde özel davetlerde kırmızı bir elbise, siyah aksesuar ve dağınık bir topuz tercih edebilirsiniz.

Klasik metalik

Metalik renkler doğru kullanıldığı taktirde sarışın kadınlarda çok şık durur. Minik bir gümüş renkli elbiseyi beyaz topuklu ayakkabı ile kombinleyebilirsiniz. 

Deve tüyü

Kış aylarının en sevilen renklerinden biri olan deve tüyü, sarışın kadınlara oldukça yakışır. Deve tüyü renginde bir kaban alarak kış aylarınızı şık geçirebilirsiniz. 

Nude pembe

Kombinlerinizde soft ve romantik bir hava yaratmak istiyorsanız, tercihinizi açık renkli pembelerden yana kullanabilirsiniz. Soft renkleri yaz aylarında elbise ya da gömlek olarak, kış aylarında ise kısa suni kürkleri tercih edebilirsiniz. 

Zümrüt yeşili

Günlük hayatta fazla tercih edilmeyen zümrüt yeşilini özel davetlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Zümrüt yeşilini sokak stiline uyarlamak istiyorsanız, son yıllarının en moda parçalarından olan bomber ceket olarak da tercih edebilirsiniz. 

Siyah

Siyah renk, her renk saç tipindeki kadınlara yakışır. Ancak sarışın kadınlarda daha şık durur. Siyah rengi her türlü renk ve parçayla kullanabilirsiniz. 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0