Kot pantolon seçerken dikkat edilmesi gerekenler

Vücudunuza uygun bir pantolonla şık görünmemeniz mümkün değil. İşte bunun için yapmanız gerekenler...

Hepimizin en çok kullandığı fakat seçerken üzerinde hiç durmadığı kıyafet pantolonlardır. Abartısız her kıyafete, her tarza ve her yere uydurulabilen pantolonlar hem kadınların hemde erkeklerin hayat kurtarıcısıdır. Doğru pantolon seçildiği zaman da uzun yıllar dolabınızda yer alır. Böylesine kullanışlı bir parçayı alırken hiç seçici davranmamak içimize sinmedi ve sizler için nelere dikkat etmeniz gerektiğini araştırdık.

-İlk olarak vücut ölçülerinizi belirleyip uygun pantolonu almalısınız. Genelde pantolonlar beden ölçüsüne göre alındığı için kendi belinizi ölçünüzü alıp ona göre pantolon seçebilirsiniz. 

-Her markanın kot kesimi farklı olduğu için bir markada beğenmediğiniz beden diğer markada tam üstünüze göre olabiliyor. Pantolon almadan önce markaları araştırmalısınız.

-Mağazalarda birden fazla renk ve model seçeneği olduğu için mağazaya girdiğiniz an aklınız karışabilir ve ihtiyacınız dışında bir şey alabilirsiniz. Bu yüzden alışverişe çıkmadan istediğiniz ve ihtiyacınız olan pantolona karar vermelisiniz.

-Denediğiniz pantolonla kabinden çıkıp yürüyün, oturun ve hatta diz çökün. Çünkü pantolonun size uygun olup olmadığını anlamanın tek yoludur.

-Eğer bir pantolonu kendinize çok yakıştırdıysanız ve içinize sindiyse daha sonraki pantolon seçimlerinizde de rahat etmek adına ona benzer olanlara yönelmelisiniz.

 

Hamileler evde hayvan besleyebilir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Hamileler evde hayvan besleyebilir mi?
Gökhan Özoğuz Yıldız Tilbe'yi savundu

İLİŞKİLİ HABER

Gökhan Özoğuz Yıldız Tilbe'yi savundu

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0