2017-2018 gözlük trendleri

Tarzınızın tamamlayıcısı olan gözlükler kış aylarında da popülerliğini kaybetmiyor...

2017'de trendi yalnız kıyafetler değil sık kullanılan aksesuarlar da belirliyor. Londra, New York ve Paris moda haftalarından gördüğümüz kadarıyla bu sene tüm kadınların en sevdiği aksesuarlardan biri olan gözlükler revaçta.  Eğer sizde klasik güneş gözlüklerinden sıkıldıysanız sezonun vintage ve renkli gözlüklerine bayılabilirsiniz.

Kedi gözlükleri şüphesiz modanın eskimeyen parçalarındandır. Her yüz yapısına uygun olan kedi gözlükler bu sene de oldukça popüler. Göz çevresini tamamen saran büyüklüğüyle makyaj bile yapmanıza gerek kalmıyor. Ayrıca kalın ve renkli çerçeveli gözlükler de bu sene ön planda.

Artık moda sadece cam ve cam renkleriyle alakalı değil. Çerçeveler de büyük ilgi görüyor. Renkli ve kalın çerçeveli gözlükler daha ilgi çekici ve şık duruyor. Geçen senelerde kısa süreliğine moda olan altıgen ve dörtgen çerçeveli gözlüklere bu sene pek rastlanmıyor.

Kullanılan çerçevesiz gözlükler de kırmızı sarı ve koyu renk camlı olarak üretilmiş bu nedenle çerçevesiz olduğu anlaşılmıyor. Çift çerçeveli camlar da bu sene podyumları süsledi. Üst üste takışmış gibi duran camlar oldukça cool ve sıra dışı bir görünüm kazandırıyor.

Çocuklar için 3 farklı kurabiye tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar için 3 farklı kurabiye tarifi
Yeni yılın gözdesi: 'Yeşil dekorasyon'

İLİŞKİLİ HABER

Yeni yılın gözdesi: 'Yeşil dekorasyon'
Diş eti rahatsızlıkları ve kanaması neden olur?

İLİŞKİLİ HABER

Diş eti rahatsızlıkları ve kanaması neden olur?

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0