Ekose deseni nasıl kombinlenir?

Her sezon sıkça karşılaştığımız ekose deseni nasıl kombinlenir? İşte bu sorunun cevabı...

Her sezon farklı renkte kıyafetlerle buluşan ekose bu sezonun da en trend deseni. Kış sokak modasının olmazsa olmazları arasına giren ekose deseni, tek bir kabanla bile şık görünmemizi sağlıyor. Bu sezon uzun ve kalın şalların, maskülen tarzı yansıtan takımların, eteklerin ve kazakların da aranan deseni olmayı başarıyor.

Peki ekose deseni nasıl kombinlenir? Ekose deseni ile farklı kombinler nasıl oluşturulur? İşte bu sorularınızın yanıtı;

-Öncelikle büyük ekose desenlerinden kaçmamalısınız. Özellikle kaban ve paltolarda kullanılan büyük ekoseler, daha göz alıcı ve daha tarz duruyor. Dikkatleri üzerinize çekmenize yardımcı olacak büyük ekoseler, farklı ve canlı renk seçenekleriyle de her kombine yakışıyor.

-Ekose deseninin en çok kullanıldığı, gri-siyah-beyaz renklerinden oluşan ceket ve pantolon takımlarına bu sezon da birçok modacının defilesinde rastladık.Topuklu ayakkabı, bot yada spor ayakkabı ile kombinleyebileceğiniz bu takımlarla, kışa uygun bir stil oluşturabilirsiniz. Daha çok maskülen tarzı seven kadınların tercihi olan ekose takımlar iş toplantı ve davetlerinin de vazgeçilmez parçasıdır.

-Farkı desenleri bir araya getirmek her kadının sevdiği bir kombin olmasa da, doğru kullanıldığında çok şık görünüyor. Biraz cesaret gerektiren bu tür kombinler, renk ve desen uyumunu yakaladığınızda birde giydiğiniz parçalar vücudunuza uygunsa güzel görünmemeniz için bir neden kalmıyor. Fakat desenleri kullandığınız kıyafetler haricinde kombininizde yer alan diğer parçaları sade seçerek dengeyi sağlamalısınız.

Yatak odasında yeni trend: Yuvarlak yataklar

İLİŞKİLİ HABER

Yatak odasında yeni trend: Yuvarlak yataklar
Makyajsız da güzel görünmek artık mümkün!

İLİŞKİLİ HABER

Makyajsız da güzel görünmek artık mümkün!
Sık sık değiştirmemiz gereken eşyalar

İLİŞKİLİ HABER

Sık sık değiştirmemiz gereken eşyalar
Oyuncu Erkan Petekkaya kaza geçirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Erkan Petekkaya kaza geçirdi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0