Sezon trendi: Püsküller her yerde!

Kombinlerin neşeli ve havalı detayı püsküller bu sezonunda trend detayı oluyor. Sizde püskül detayıyla kıyafetlerinizi canlandırmak ister misiniz?

Püskül detayı, 2017-2018 yılının Sonbahar-Kış trendleri arasına girerek, şık bir görünüm arayanların ilk tercihi oluyor. Kıyafetlerin, ayakkabıların ve aksesuarların havasını değiştiren püsküller, bohem tarzı benimseyen kadınların en sık tercih ettiği detay haline geliyor. Çünkü bu sezonun da trendi olan püsküllü çanta ve ceketler bohem tarzının vazgeçilmez ayrıntısıdır.

Son dönemde ünlü tasarımcıların kıyafetlerinde sıkça karşılaştığımız püskül detayı, sonbaharın vazgeçilmezi kısa botlar ve hırkalarla da çok güzel uyum sağlıyor. Uzun çizmeler ve hatta sneakerlara bile şık bir hava katıyor.

Her yaşa ve her tarza uyum sağlayabilen püsküller, sade kıyafetlerde şıklığı, renkli kıyafetlerde ise eğlenceyi yansıtıyor. Yani hem ofiste çalışırken hemde günlük hayatta rahatça giyilebiliyor. Ayrıca sezonun trend desenleriyle birleşince de tüm gözleri üzerine çekiyor. 

2018 yılı dekorasyon renkleri belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

2018 yılı dekorasyon renkleri belli oldu
Nars'tan 2018 yılına özel koleksiyon

İLİŞKİLİ HABER

Nars'tan 2018 yılına özel koleksiyon
Hakan Hatipoğlu'ndan Survivor 2018 paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Hatipoğlu'ndan Survivor 2018 paylaşımı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0