Sezonun dikkat çeken 4 trendi

Sonbahar ve kış koleksiyonları yepyeni moda trendlerinden oluşuyor. İşte sizler için hazırladığımız en beğenilen 4 trend...

1. Oversize kabanlar 

Sokak modasını etkisi altına alan oversize trendi bu sene palto ve kabanlarda da etkili oldu. Cesur ve maskülen havasıyla bu paltolar giyildiği an kişiyi iddialı bir görünüme kavuşturuyor. Kumaş ve kot pantolonların üzerine çok yakışan bu kabanlar midi elbiselerle de kombinlenebiliyor. Ayrıca oversize kabanlar ister salaş ve doğal haliyle isterseniz de kemer takılarak kullanılabiliyor.

2. Eğlenceli sarılar

Sonbaharın rengi sarı bu sezon moda dünyasına yön veriyor. Kasvetli kış günlerini eğlenceli ve enerjik tavrıyla yumuşatan sarı rengini, palto ve kazaklarda hatta ayakkabı ve çantalarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

3. Renkli çoraplar

Sportif ve salaş kombinler, artık bot ve spor ayakkabıların içinden, pantolonların üzerine çıkan renkli ve desenli çoraplarla cool bir görünüm elde ediyor. Ünlü markaların defilelerinde şık ayakkabıların ve hatta sandaletlerin içinden çıkan spor çoraplar sayesinde tanıştığımız bu akım, kış aylarında sokak modasının vazgeçilmezi oluyor.

4. Kalın şallar

Kış geldiğinde vazgeçilmez aksesuarlardan biri haline gelen şallar, her sene farklı modelleriyle karşımıza çıkıyor. Tek başına tüm kıyafetin havasını değiştirebilen şallar, artık kemerlerle birleşerek daha farklı ve havalı bir görünüm kazanıyor. İlk olarak Hollywood yıldızları arasında oldukça popüler olan bu tarzı artık her yerde görmek mümkün.

 

 

Bulaşık makinesi nasıl daha iyi yıkar?

İLİŞKİLİ HABER

Bulaşık makinesi nasıl daha iyi yıkar?
En iyi 5 waterproof göz kalemi

İLİŞKİLİ HABER

En iyi 5 waterproof göz kalemi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0