Casual giyim tarzı nedir?

Spor şıklığı ve kişilik belirtilerini yansıtan casual giyim tarzı nedir? İşte casual giyim tarzıyla ilgili tavsiyeler...

Casual giyim tarzı günlük hayatta rahatlık ve şıklığı buluşturan bir stil anlayışıdır. Genelde çalışan kadınların tercih ettiği bu tarz, zahmetsiz fakat cesur renklerin kullanıldığı kombinlerden oluşur. Ayrıca bu tarzın önemli detaylarından biri; boncuklar, değerli taşlar ve abartılı görünümlere yer verilmemesidir.

Aksesuarlarda da kullanışlı ve konforlu seçimler yapılan bu tarzda spor ayakkabı, sandalet, converse ve hafif babetleri tercih edebilirsiniz. Deri veya metal takılarla, basic bir bluzu kombinleyebilirsiniz. Gömleklerin üzerine kazak giyebilir, kot tulumları günlük hayatınızda sıkça kullanabilir ve çanta seçimlerinizi yaratıcı ve farklı olanlardan yana yapabilirsiniz. 

Göbek fıtığı nedir? Belirtileri neler?

İLİŞKİLİ HABER

Göbek fıtığı nedir? Belirtileri neler?
Van Damme teklif etti Sayışman kabul etti!

İLİŞKİLİ HABER

Van Damme teklif etti Sayışman kabul etti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0