Bacakları uzun gösteren giyim hileleri

Bazı giyim hilelerini kullanarak bacaklarınızı ince ve uzun gösterebilirsiniz. İşte bacakları uzun gösteren giyim hileleri…

Giyim tarzınızda yapacağınız ufak değişiklerle bacaklarınızın zayıf, ince, veya uzun görünmesini sağlayabilirsiniz. Özellikle kot pantolon giydiğinizde bacaklarınızın kısa olduğunu düşünüyorsanız sizler için bacakları uzun gösteren giyim tüyolarını araştırdık.

 İşte bacakları uzun gösteren giyim önerileri

- Boyuna çizgili olan kıyafetler her zaman olduğunuzdan daha ince ve uzun görünmenizi sağlar. Çizgili bir pantolon ile bacak boyunuzun uzun görünmesini sağlayabilirsiniz.

- Siyah uzun etek veya pantolon giyerek de bacaklarınızı uzun gösterebilirsiniz. Siyahın bu etkilerini kullanarak vücudunuza uygun ideal bir proporsiyon yakalayabilirsiniz.

- Son zamanlarda sokak modasının vazgeçilmez parçası olan yüksek bel pantolonlar, bacak boyunuzu her zaman uzun gösterir. Özellikle koyu renkler tercih ederek uzun ve ince bir bacak görünümü yaratabilirsiniz.

- Eğer bel bölgeniz inceyse kalem etekler bacak boyunuzu uzun gösterir. Kalem eteğinizle aynı renk bir çorap ve topuklu ayakkabılarla kombinleyerek bacaklarınızı daha da uzun görünmesini sağlayabilirsiniz.

- Tek parça elbiseler kullanarak da bacaklarınızı uzun gösterebilirsiniz. Tek parça elbiseler, vücudunuz ile bir bütünlük oluşturarak bacaklarınızı olduğundan daha ince ve uzun görünmesini sağlar.

Oversize gömlek modası

İLİŞKİLİ HABER

Oversize gömlek modası
Esmerlere özel makyaj önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Esmerlere özel makyaj önerileri
Kıyafet diyeti nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Kıyafet diyeti nasıl yapılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

selami 6 yıl önce

uzun görünmek hangi sorunu çözüyor...?

Toplam 3 beğeni

Zeynep 6 yıl önce

Kısa görünme sorununu.

Toplam 1 Beğeni