Boncuklu file çorap modası

Son zamanların moda trendi olan aykırı giyim, boncuklu file çoraplarla sezona damga vuruyor. İşte farklı tasarımlarıyla boncuklu file çorap trendi...

Ünlü bloggerların kombinleri sayesinde tanıştığımız file çoraplar, modaya hızlı bir giriş yaptı. Mağazaların vitrinlerinde yerini almaya başlayan bu çoraplar, davetlerin en şık parçası olacak gibi görünüyor. Çok kullanışlı görünmese de boncuklu file çoraplar sayesinde kombinlerinize farklı bir hava katabilirsiniz. 

NASIL KOMBİNLENİR?

Sade kıyafetlerinizi canlandırmak ve renk katmak için kullanabileceğiniz boncuklu file çorapları; mini elbiseler ve kot eteklerle kombinleyebilirsiniz. Boncuklu file çorapları spor kombinlerde kullanmak istiyorsanız sneakerla, klasik kombinlerde kullanmak istiyorsanız tek bant topuklu ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. Ayrıca bu çorapları yırtık kotların içine giyerek, günlük yaşantınızda da tüm gözleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Dekorasyonun yeni gözdesi "Chester koltuklar"

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonun yeni gözdesi "Chester koltuklar"
Cam ocak nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Cam ocak nasıl temizlenir?
Pembe etek nasıl kombinlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Pembe etek nasıl kombinlenir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0