Erkeklerin kadınlarda sevmediği stiller nelerdir?

Bir kıyafeti almadan önce saatlerce düşünen, alıp almama konusunda onlarca kişiye danışan kadınların, bazen çok severek aldığı kıyafetler aslında erkeklerin hiç hoşuna gitmiyor. İşte erkeklerin kadınlarda sevmediği ve itici bulduğu stiller...

Yapılan bir araştırmaya göre; kadınların aldıkları ve çok severek giydikleri bazı kıyafetler, erkekler tarafından beğenilmiyor ve itici bulunuyor. İşte erkeklerin kadınlarda sevmediği stil detayları...

T-SHİRT VE GÖMLEK ELBİSELER

Kadınlar için kullanış açısından oldukça rahat olan t-shirt ya da gömlek elbiseler, erkekler tarafından beğenilmeyen kıyafetler arasında. Çünkü erkekler bunun elbise olmadığını ve altına neden pantolon ya da etek giyilmediğini merak ediyorlar. Onlar için bu tarz kıyafetler "üstünüze bol gelen kıyafet" olarak değerlendiriliyor.

BARBİE PEMBESİ

Evet, kadınların belki de en sevdiği renklerden biri olan pembeyi erkekler sevmiyor. Bazı tonları haricinde pembenin sürekli olarak kullanılması ve tamamen pembe giyilen kıyafetleri itici buluyorlar.

PUL PAYETLİ KIYAFETLER

Son zamanlarda her kıyafette bulunan ve adeta moda haline gelen pul payetli kıyafetler de erkekler tarafından sevilmeyen kıyafetler arasında. Erkekler bu tarz kıyafetleri abartılı bularak, yılbaşı gibi şeyler ile ilişkilendiriyorlar.

DAR PANTOLONUN ALTINA BABET

Yaz aylarında kurtarıcı olarak görülen pantolon altına babet ayakkabı tarzı da erkekler tarafından beğenilmiyor. Erkekler dar pantolonların altına giyilen babet ayakkabılarının şık durmadığını ve kadını itici gösterdiğini düşünüyorlar.

YIRTIK KIYAFETLER

Yırtık kıyafetler ile oluşturulan stiller erkeklere özensiz ve dağınık geliyor.

TAYTLAR VE ŞALVAR PANTOLONLAR

Erkekler taytları ve şalvar pantolonları da sevmiyorlar. Nedeni ise vücut hatlarının kötü görünmesine sebep olması.

DOLGU TOPUKLU AYAKKABILAR

Dolgu topuk ayakkabı kadınlar tarafından çok beğenilse de erkekler tarafından kaba olduğu ve şık durmadığı için itici bulunuyor.

BÜYÜK AKSESUARLAR

Kıyafetleri kombinlemek için tercih edilen gözlük ve şapka gibi aksesuarların büyük olması erkekler tarafından hoş karşılanmamaktadır.

Küpe seçerken dikkat edilmesi gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Küpe seçerken dikkat edilmesi gerekenler
Vintage giyim tarzı nedir? Vintage kombinler

İLİŞKİLİ HABER

Vintage giyim tarzı nedir? Vintage kombinler
Ponponlu kıyafetler nasıl kombinlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Ponponlu kıyafetler nasıl kombinlenir?
Dünya markalarından tesettür parçaları

İLİŞKİLİ HABER

Dünya markalarından tesettür parçaları
Ceket elbise kombini nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ceket elbise kombini nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0