Gladyatör ayakkabı modası

Spor şıklığı sevenlere müjde! 2018 İlkbahar - Yaz sezonunda rahatlığı ve farklı tasarımlarıyla, gladyatör ayakkabılar vitrinlerde yerini almaya hazırlanıyor. İşte gladyatör ayakkabı modası hakkında her şey...

Kendine özgü tarzı olan kadınlar genellikle farklı tasarımlardan oluşan ayakkabı ve çantalarla öne çıkmayı severler. 2018 bahar sezonu tam da kendine özgü kadınları sevindirecek türden. Vitrinlerde yerini almaya hazırlanan gladyatör ayakkabılar, bağcıklı, şeffaf, uzun ve sıra dışı görüntüleriyle göze çarpıyor.

Bahar sezonunun yeni trendi gladyatör ayakkabılar hakkında bilinmesi gereken her şey yasemin.com'da! İşte gladyatör ayakkabı modası...

Gladyatör ayakkabılar, kısa etekler ve elbiselerle kombinlendiğinde şık bir görüntü elde etmenizi sağlar. Ancak havaların tamamen ısınmaması nedeniyle hafif yırtmaçlı elbiselerle de muhteşem bir sonuç elde edebilirsiniz. 

Sokak modasının gözdesi olacak gladyatör ayakkabılar, rahat olmasıyla da günün kurtarıcı parçası olabilir. Bu ayakkabılarla güçlü ve cesur kombinler yapabilirsiniz. Ayak bileklerini tamamen saran gladyatör ayakkabılar, bacakların ince görünmesine de yardımcı oluyor.

Sneaker tarzın senin hakkında ne söylüyor?

İLİŞKİLİ HABER

Sneaker tarzın senin hakkında ne söylüyor?
Salaş şıklık nasıl yakalanır?

İLİŞKİLİ HABER

Salaş şıklık nasıl yakalanır?
Cinderella ayakkabısı nerede kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Cinderella ayakkabısı nerede kullanılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0