2018 yaz sezonunun en iddialı trendleri

2018 yaz sezonuna damga vuracak en iddialı trendleri sizler için araştırdık. İşte 2018 sezonunun en şık ve riskli trendleri...

SKINNY GÖZLÜK

Kedi gözü imajı yaratan ince güneş gözlükleri, bu sezon oldukça moda. Vintage bir ürün olan bu gözlükler, kombinlerinize hem cool hem de şık bir görünüm katacak.

ALT ÜST TAKIMLAR

Bu sezon tüm mağazaların vitrinlerinde yerini alan alt üst takımlar, sokak modasına damga vuruyor. Aynı kumaştan yapılan crop ve etek kombinleri, desen ve renk çeşitliliğiyle her mekana uyum sağlıyor.

BEL ÇANTALARI

20 yıl önce kullanım kolaylığı nedeniyle tercih edilen bel çantaları, bu sezon kombinlere şıklık katıyor. Büyük tekstil firmalarının koleksiyonlarında yerini alan bu çantaları, uygun fiyatlı markalarda da kolayca bulabilirsiniz.

Beyaz gömlekle yapabileceğiniz kombinler

İLİŞKİLİ HABER

Beyaz gömlekle yapabileceğiniz kombinler
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0