Trend bel çanta modelleri ve kullanma şekli

90'ların sokak modasına damga vuran bel çantası 2017 yılında yavaş yavaş hayatımıza girdi. 2019 kış aylarında ise her iki kadından birinde olan bel çantaları artık yeniden sokak trendi oldu. Bizde bu çılgın modayı ve kombin önerilerini sizler için radarımıza aldık. İşte "Yasemin.com" farkıyla bel çantası trendi...

Dünyaca ünlü modacıların ilham kaynağı olan Kendall Jenner 2017'nin ilkbaharında taktığı bel çantası birden trend haline geldi. Aslında bu çanta 90'lı yıllarda yaygın kullanılan bir parçaydı. Jenner ile beraber yeniden gündem olan bel çantaları 2019 kışında daha çok kullanılmaya başlaması ile çeşitleri de arttı. Şeyma Subaşı gibi kendi tarzını yaratan stilistlerin dikkatinden kaçmayan bu çantayı sizler için nasıl kombinlemeniz gerektiğini araştırdık. 

SALAŞ KIYAFETE KEMER

Bol giyinmek bir çok kadının sevdiği tarzdır. Ancak bazı ufak değişikliklerle kimsenin şimdiye kadar uygulamaya cesaret edemedikerlini deneyebilirsiniz. Boydan geniş bir gömlek elbisenizin bel kısmını dar göstermek istiyorsanız belinizin ve karnınızın tam ortasına gelecek şekilde bu bel çantalarını takmanızı tavsiye ederiz. 

ÇANTAYI SÜREKLİ UNUTAN BİRİYSENİZ...

Maalesef çoğu kadın sürekli çantasını bir yerlerde unutuyor. Bel çantaları bu soruna çare olarak da kullanılabilir. Bununla beraber yine kendi tarzınızı sokağa yansıtabilirsiniz. Yüksek bel bir pantolon, beyaz içlik ve üzerine ince uzun bir hırka ile gezmelerin tadını çıkarın!

OFİS ŞIKLIĞINA BEL ÇANTA

2018 yılında uzun ceket, boru paça pantolon ve parlak kumaşlarla trend olan takım elbiseler ofis ortamlarında boy göstermeye başladı. Ufak bir kaç parçayla bu trendin sizi yansıtmasını istiyorsanız bel çantasını denemenizi tavsiye ederiz. Ancak cüzdan boy ve klasik kesim olanları tercih ediniz.

2019 yılında trend olacak desenler

İLİŞKİLİ HABER

2019 yılında trend olacak desenler
Sezonun sırt çanta modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun sırt çanta modelleri
Sezonun en trend şapka modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun en trend şapka modelleri
Bel çantası nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Bel çantası nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0