Kırmızı elbise giyerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Hemen hemen bütün kadınların gardırobunda bulunan kırmızı kıyafetler ve aksesuarları kombinlerken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Sizler için böylesine kilit olan bir rengi nasıl kombinlemeniz gerektiğini araştırdık. İşte kırmızı rengi kombinlerken dikkat etmeniz gerekenler...

Kadınların en iddialı renklerinden biri kırmızıdır. Ancak kırmızıyı kombinlerken yapılan hatalar hem stilinizi bozar hem de kırmızı renginin ışığını söndürür. Özellikle özel davetlerde tercik ettiğiniz kırmızı rengi kombinlerken bu durumlara dikkat etmelisiniz. 

KIRMIZI RENGİNİ EN ÇOK ALTIN VE BEYAZ RENKLERİ GÖSTERİR!

Kırmızı rengi ile beraber tercih edeceğiniz renkleri seçerken daha seçici olmanızda fayda var. Bu rengi tüm asaleti ile yansıtacak renkler altın rengi ve beyazdır. Ancak bu renkleri kullanırken aksesuar olarak kullanmanız daha göz alıcı olabilir. Örneğin kırmızı bir takımın üzerine beyaz bir şal, beyaz bir ayakkabı ve beyaz bir çanta kullanabilirsiniz.

Elbise - KADRİYE BAŞTÜRK / 189,90 TL

ÇİZGİLER...

Kırmızı rengi tek parçada kullanacaksanız kombininizdeki en az bir parçanın çizgili olması stilinizi yansıtacaktır. Ayrıca sezonun trend parçası olan yüksek belli kumaş pantolonla da hem ofis hem sokak tarzınızı yansıtmada iyi bir fırsat olabilir.

Pantolon - VESNA / 100 TL 

SONBAHAR KIRMIZI

Yaklaşan sonbaharda modayı herkesten önce sokaklara taşımak istiyorsanız. Kırmızı rengi ile başlayın. Kırmızı yağmurluk, şal, ayakkabı ve pantolonlarla bunu yapabilirsiniz. 

Kap - HOOOPSTORE / 67,99 TL

KIRMIZI ABİYE 

Genelde tesettür abiyelerinde tercih edilen kıyafetin rengi dışında aksesuarlarda daha farklı renkler tercih edilir. Ancak bu durum rengin cilt tenine göre değişir. Koyu tene sahipseniz kırmızı abiye seçiminde aksesuarlarınızı beyaz renklerde tercih etmeniz şıklığınızı daha iyi yansıtabilir. Açık tene sahip olanlar ise abiyede kırmızı rengi tercih ettiklerinde aksesuarları da kırmızı seçmeleri gerekir.

Abiye - YEŞİLTOPUKLAR / 564,90 TL

Aç karnına yapmamanız gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Aç karnına yapmamanız gerekenler
Sezonun trend parçası beyaz etekler

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun trend parçası beyaz etekler
Sezonun yeni trendi kat kat elbiseler

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun yeni trendi kat kat elbiseler
Sezonun en trendleri ile hafta sonu kombini

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun en trendleri ile hafta sonu kombini

BİR YORUM YAPIN 0