Sezonun en zarif yüzük modelleri

Sezonun en zarif yüzük modellerini sizler için mercek altına aldık. Kombin tamamlayıcısı olan takıların en trendi yüzüklerle el şıklığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Eklem, renkli taşlar, vintage ve tek taş gibi modellerle kombininizi daha ön plana çıkarabilirsiniz. Haberin detayında en çok modelleri ile sezonun en zarif yüzük modellerini bulabilirsiniz.

Takıların mükemmelliğini yansıtan yüzüklerin baş tacı tek taşların en yeni trendlerini sizler için derledik. İşte duruşu şekli ve göz alıcılığı ile ellerinizin modasını yansıtacak 2019 yılının en trend tek taş yüzük modelleri...

Podyumlarda kıyafetlerin yanı sıra aksesuarlarda kendini gösterdi. Ünlü tasarımcıların imza attığı takılardan en ön planda olan yüzüklerin trend olanları...

RENKLİ TAŞLI YÜZÜKLER

Spor kombinlerin tamamlayıcısı olan aynı zamanda 2019 yılının ilkbahar ve yaz aylarında en çok tercih edileceği beklenen renkli taşlı yüzükleri şimdiden takı kutularınıza eklemenizi tavsiye ederiz. Renklerle stilinizi bütünleyecek bu büyü yüzükler ayrıca size ortamda bambaşka bir hafa katacaktır. 

VİNTAGE YÜZÜKLER

Eksitme yüzüklerin hiç bir zaman modası değişmeyeceğe benziyor. Klasik vintage yüzükler ile 19, yüzyılın modasını yansıtabilirsiniz. Ayrıca daha değerli görünüme sahip bu yüzükler zarifliğin temsilciliğini yakalamanıza yardımcı olur. 2019 yılın sonbahar aylarında daha fazla trend olacağı beklenen bu yüzüklerle özel davetlere katılabilirsiniz. 

İNCİ YÜZÜKLER

Zerafetin temsilcisi inci ile ellerinizin şıklığını kombinlerinizle tamamlamaya hazır mısınız? 2019 yılı boyunca trendliğini kaybetmeyecek ve hem spor hem de şık giyim de özgürce kombinlenebilecek inci yüzükler için takı kutunuzda bolca yer ayırmalısınız. Özellikle eklem tarzı kullanacağınız bu yüzük modelleri ile adeta bir takı kombinasyonu oluşturabilirsiniz.

KALIN BANTLI YÜZÜKLER

Yüzükler insan kişiliğini de yansıtır. Kalın bantlı olan yüzükler tasarımcılara göre sağlam karakteri yansıtırmış. 20'li yılların başında popüler olan ancak çok tutmayan bu yüzük modelleri 2019 yılında yaşlarla süslenerek karşımıza çıkıyor. Bu yüzükler de hem spor giyimin hem de özel davet kombinlerinde tercih edebileceğiniz modeller arasında yer alıyor. 

İŞTE EN ZARİF YÜZÜK MODELLERİ

H&M - 29,99 TL

H&M - 29,99 TL

BERSHKA - 49,95 TL

BERSHKA - 39,95 TL

H&M - 34,99 TL

H&M - 49,99 TL

BERSHKA - 39,95 TL

H&M - 64,99 TL

2019 yılının trend desenleri ile nevresim takımları

İLİŞKİLİ HABER

2019 yılının trend desenleri ile nevresim takımları
2019 blazer ceket modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2019 blazer ceket modelleri

BİR YORUM YAPIN 0