Ucuza kombin nasıl yapılır?

Her zaman aynı kıyafetleri giymekten sıkılıyorsanız sizler için aynı parçalarla yapabileceğiniz stil önerilerini mercek altına aldık. İşte bütçenizi zorlamadan yapacağınız stil önerileri...

Hemen her kadının modayı yakından takip etme ve her çıkan yeni modeli alma gibi istekleri vardır. Gardırobu yenilemek tazı yenilemek olarak görenler bir süre sonra bütçelerini zorladıklarını fark ederler. Sizler için bu sorunu radarımıza aldık ve bütçenizi sarsmadan aynı parçaları nasıl değerlendirmeniz gerektiğini derledik. 

İŞTE BÜTÇENİZİ ZORLAMAYAN STİL ÖNERİLERİ

- Moda da her sene trend olan çoğu parçadan mutlaka bir tanesi gardırobunuzda vardır. İlk olarak alışverişten uzak durmalısınız. Bu durum eski kıyafetlerinizi aklınıza getirecektir. Böylece eski ile yeni bir stil oluşturabilirsiniz.

- Ucuz diye her gördüğünüz aksesuarı aldığınızda aslında ay sonunda büyük bir maddi sıkıntı oluşturduğunu görüsünüz. Bu durumu önlemenin en kolay yolu aksesuarın olduğu yerden uzak durumanız olacaktır. Aynı zamanda eski takılarınızı da renkli oje ve parlatıcı kullanarak boyayıp yeni bir takı gibi kullanabilirsiniz. 

- İnternet üzeri ya da bazı mağazalarda ikinci el ürünler satılır. Yeni bir ürün aldığınızda elinizdeki kullanmadığınız kıyafetleri bu yerlerde satışa sunarak hem yeni bir gelir elde etmiş olursunuz hem de yeni alacağınız kıyafetlere yer açabilirsiniz.

- Bir hafta boyunca önceden kullandığınız parçayı kullanmayınız bir hafta sonunda yeniden kullandığınızda bu kıyafetinizin yeni olduğu hissine kapılacaksınız. 

- 10 parça kıyafeti ile 10 günlük kombin oluşturunuz ve daha sonra bu kıyafetleri diğer on gün boyunca yer değiştirerek kombinleyiniz.

- 50 liralık bir bütçe belirleyiniz ve bu bütçeyi bir ay boyunca kullanınız. Zamanla aslında kıyafetinize daha az para harcadığınızı fark edeceksiniz.

Tokalı kemerli kıyafet modeller

İLİŞKİLİ HABER

Tokalı kemerli kıyafet modeller
2018-19 Dağ evi dekorasyonları

İLİŞKİLİ HABER

2018-19 Dağ evi dekorasyonları
2018 Kış sezonu en trend saç modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2018 Kış sezonu en trend saç modelleri
Sezonun bornoz takım modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun bornoz takım modelleri

BİR YORUM YAPIN 0