Kışın beyaz renk giyilir mi?

Kışın beyaz giyinip giyinmeme konusunda her zaman ikilem yaşayan kadınlara moda ikonları müjdeyi verdi. Kış sezonunda en çok tercih edilen renk beyazdır. Sizler için bu durumu mercek altına aldık...

Uzun yıllardır kışın beyaz giyilmemesi gerektiği söylenirdi. Ancak moda uzmanları beyaz rengin en çok yakıştığı kış ayları olduğunu açıkladı.

Saflığı temsil eden beyaz rengin kışın giymemenin tek nedeni ise hava şartları oysa ki beyaz renge uygun en çok kıyafet kış aylarında tasarlanır.

Doğa ile bir bütün olan beyaz renk özellikle bu sezonda aksesuarlarda karşımıza çıkacak.

Triko kıyafetlerde de en çok tercih edilen beyaz ve tonları olmalıdır. Doğru desen ve dokularla oluşturacağınız beyazla çok şık bir kombin ortaya çıkarabilirsiniz. 

BEYAZ RENGİ KOMBİNLENMESİ...

Pamuklu bir kazak geniş paça kadife bir pantolon ve kaşe bir ceket ile ofis kombininiz hazır. Bu kombinle hem ruhsal olarak hem de stilinizle etrafa pozitif bir enerji bile verebilirsiniz. 

Tercih edeceğiniz kahve rengi bir uyuma da beyaz aksesuarlar ekleyip sonbahar kış geçişi yakalayabilirsiniz. 

Yazın hayatımıza giren beyaz şalları kışında kullanabilirsiniz. Tek parça ile yakalayacağınız kombinde çizme veya kabanı beyaz tercih edebilirsiniz. 

Beyaz rengi kahve rengin yanı sıra mavi kırmızı gibi renklerle de kombinleyerek sokak stilinizi oluşturabilirsiniz. 

Özel davet şıklığında kalem bir etek triko boğazlı bir kazak beyaz bir bot ile yakalayabilirsiniz. Bu kombin ve davetlerde beyazı genellikle siyah ile tercih ettiğinizde daha zarif ve şık bir stil kombine etmiş olursunuz.

Boğazlı kazak modelleri ve kombin önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Boğazlı kazak modelleri ve kombin önerileri
Odaya göre uygun boya seçimi

İLİŞKİLİ HABER

Odaya göre uygun boya seçimi

BİR YORUM YAPIN 0