Kısa boylu kadınlar nasıl giyinmeli?

Kısa boylu kadınların kış aylarında tercih ettikleri bazı yanlış seçimler yüzünden olduğundan daha kısa görünürler. Sizler için bu konuyu radarımza aldık ve kısa boylu kadınların nasıl giyinmesi gerektiğini derledik.

Elbisenin tam vücuda oturması ve şık görünmesi her kanının hayalidir. Özellikle kısa boylu kadınlar kombin oluştururken bazı hususlara dikkat etmelidir. Bu aylarda kıyafetlerin daha kalın ve salaş olması sizin için bir alarm olmalı. Bu adıma dikkat ederek oluşturacağınız kombinlerle uzun görünmeseniz bile vücut proporsiyonunuzu göstermiş olursunuz. 

KISA BOYLU KADINLARIN BU SEZONDA DİKKAT ETMESİ GEREKENLER

- En kilit nokta kaban seçimidir. Üzerinizdeki kıyafet her ne kadar sizi kısa göstermese de bu aylarda giyeceğiniz kaban bütün kombininizi paramparça edebilir. Sezonun trendi olmasına rağmen şişme montlardan uzak durmalısınız. Bu montlar sizi hem kısa hem şişman gösterebilir. Aynı zamanda kürk modelleri de size hitap eden bir tarz değildir. Olduğunuzdan uzun ve zarif görünmek için kemerli kaşe kabanları tercih etmelisiniz.

- Kış aylarında etek tercih etmek istiyorsanız sezonun deri ancak düz olan eteklerini tercih edebilirsiniz. Etek boyu kesinlikle bilek üstünde bitmeli ve eteğin altına yarım dolu topuklu bir yarım çizme kullanabilirsiniz. Üzerine ise yarım kemerli kaşe alarak şıklık yarışında en önde olabilirsiniz. 

- Desenlerden uzak durun! sezonun desenleri ile boğulmuş bir kombin sizi hem daha kısa hem de rüküş gösterecektir. Desenli parçaları genellikle aksesuarlarda ya da çanta ve ayakkabıda tercih edebilirsiniz. Onun dışında tercih edeceğiniz parçalar daha düz desenli olmalıdır.

- Geniş paça pantolonlarda mutlaka altına 7 cmlik topuklu bir ayakkabı tercih ederek bacak boyunuzu uzatmalısınız. Bacak boyu uzunluğu bel uzunluğundan daha önemlidir. Bacak boyu son trendlerde genellikle belden itibaren hesaplanır.

- Blazer ceketler bu sezon size göz kırpan vazgeçilmez parçanız olabilir. Dize kadar gelen ceketle ofis şıklığınızı yakalayabilirsiniz. Bel oturtmalı olan bu ceketlerle beraber bilekte biten kumaş pantolonlar tercih edebilirsiniz.

- Spor ayakkabı dahil olmak üzere tercih ettiğiniz ayakkabıların burun kısımları çıkık ya da sivri olmasına dikkat ediniz. Bu ayakkabı tarzı sizi en az 5 cam uzun gösterecektir.

Kış sezonuna özel gözlük modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Kış sezonuna özel gözlük modelleri
Kışlık tunik modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

Kışlık tunik modelleri ve fiyatları

BİR YORUM YAPIN 0