Spor yaparken nasıl giyinilmelidir?

Modayı yakından takip edenler spor yaparken bile trendlere dikkat ederler. Ancak sadece trend olarak değil aynı zamanda sağlım açısından da spor yaparken bazı kıyafetlerin özelliklerine dikkat edilerek seçilmelidir. Haberin detayında hem modaya hem de mekana uygun spor kıyafetlerine dair yaptığımız araştırmayı bulabilirsiniz.

Moda da kombin oluştururken hem hava şartlarını hem gidilen mekana dikkat edilmesi gerekir. Bu hangi mekan olursa olsun fark etmez.  Ancak bu haberimizin detayında sizler için spor modasını ele aldık. Trend giyinen stil sahibi kadınlar spor yaparken bile şıklık be uyumlarını yakalamaktan yanadırlar.

Spor kıyafetleri

Spor kıyafetleri

EVDE SPOR YAPANLAR İÇİN

- En rahat olduğumuz mekan olmasına rağmen spor havasına girmek için gerekli malzemeler kullanılmalıdır. Sporun vazgeçilmezi pamuklu giysilerdir. Böylece terleme esnasına herhangi bir rahatsızlık yaşanması önlenir. Çünkü giydiğiniz kıyafet teri vücudunuzda kir olarak tutup gözeneklerinizi kapatmaz. Tüm teri pamuklu kumaş çeker.

- Tayt ve atletle evinizin rahatlığını yaşayabilirsiniz aynı zamanda spor hareketlerini de daha rahat yapabilirsiniz. Günümüzde tüm mağazalar bu iki ürünü üretmektedir. Ancak pamuk oranına dikkat etmelisiniz. Ayrıca sporun klişe rengi gri ve pembe kontrastı yakalayabilirsiniz.

DIŞARIDA SPOR YAPANLAR İÇİN

Daha rahat etmek istiyorsanız eşofman takımı tercih etmenizde fayda var. Ayrıca spor saatleriniz akşam sütü ya da gündüz olacağından daha kalın bir şeyler tercih etmelisiniz. Dışarıda moda şıklığınızı devam ettirmek istiyorsanız. Ve boyunuz ortalama 1.60 ise  bedeninize tam oturmayan takımları tercih edebilirsiniz. Ancak spor ayakkabınızın tabanı yüksek olmalıdır. Ancak boyunuz uzun ise spor kıyafetleri tercih ederken el ve ayak bileklerinizin açık olmamasına dikkat etmelisiniz. Bu komik görünmenize neden olur. Günlük hayata tercih ettiğiniz renkleri spor yaparken tercih etmemeniz ruhsal durumunuza iyi gelebilir bu yüzden spor yaparken daha açık renkler kullanabilirsiniz.

KOMBİN ÖNERİLERİ

De Facto

De Facto

DE FACTO - Tayt / 39,99 TL

DE FACTO - Tayt / 29,99 TL

KOTON - Tayt / 19,99 TL

KOTON - Tayt / 34,99 TL

KOTON - Tayt / 39,99 TL

Trend dış giyim kıyafetleri ve renkleri

İLİŞKİLİ HABER

Trend dış giyim kıyafetleri ve renkleri
Bir kabandan 7 farklı kombin nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Bir kabandan 7 farklı kombin nasıl yapılır?
Sıkı ve şekilli bir vücut için ne yapılmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Sıkı ve şekilli bir vücut için ne yapılmalı?

BİR YORUM YAPIN 1

ebru 5 yıl önce

bu kombinler guzelmiş