Yeni sezonun sonbaharında kullanılacak parçalar

Renklerin psikolojik etkisi kullanan ünlü modacı Victoria Beckham 2019 yılının Sonbahar renklerini şimdiden belirledi. Sokak modasının yanı sıra ofis şıklığında da kullanılan renklerle şimdiden gardırobunuzu doldurabilirsiniz. Renklerin yanı sıra ayakkabı, çanta, aksesuar ve kıyafetlerde öne çıkanları derleyen ünlü modacının tasarımlarını sizler için derledik.

Kırmızı ve sonbaharın rengi olan kahve renginin karmasından oluşturduğu tasarımlarını Victoria Beckham Londra haftasında stilistlerin beğenisine sundu.

Her sene beğenilen tasarımlarında bu kes Beckham erken olmasına rağmen sonbahar konseptini kullandı.

victoria beckham tasarım

victoria beckham tasarım

40'lı yıllarda ön plana çıkan giyim tasarımlarına kendi dokunuşları ile değişiklikler yaparak araya çingene kırmızısını karıştırdı.

victoria beckham tasarım

victoria beckham tasarım

Daha çok sokak ve ofis şıklığına hitap eden ünlü modacı sivri yakalı gömlek topuklu botlar ya da çizmelerle kombine ettiği kıyafetlere yeni bir akım kattı.

İkna edici kombinlerle ofis kadınlarına hitap eden ünlü modacı ayrıntılarda boğulmak yerine giy çık fikrini yerleştirmeye çalıştığı görülüyor.

Ceketlere ve kare çizgilere önem veren tasarımları neon renklerle kombine etti.

Tek neon rengin yanında dağınık kıyafet kombinasyonu ile 40'lı yılların üst tabaka stilini yeniden modaya sürdüğü görülüyor. Ayrıca bazı tasarımlarıyla da yaz modasını da gösterdi.

BİR YORUM YAPIN 0