2019 yaz sezonu gelinlik modelleri

Bu yaz evlenmeyi düşünenlere müjde! Hala nasıl bir gelinlik modelini tercih edeceğinize mi karar veremiyorsunuz? Biz bu sorununuza yanıt vermek için buradayız. Yaz sezonunda gelinlik modellerinde neler var? Sizler için 2019 yazının gelinlik modasını ve trendlerini derledik. İşte 2019 yazının birbirinden şık ve güzel gelinlik modelleri ve trendleri haberimizin detaylarında.

Her genç kızın rüyası, hayattaki en mutlu günlerinden biri olan düğün gününde, güzeller güzeli bir gelin olabilmek... Elbette bunu son sezon modasına göre gerçekleştirmek isterler. Peki yaz sezonunda gelin olmaya hazırlanan genç hanımları nasıl bir gelinlik modası bekliyor? Sizler için 2019 yazının gelinlik modasını derledik. İşte 2019 yazında giyebileceğiniz birbirinden şık ve güzel gelinlik modelleri! Eminiz bu modeller sizleri, istediğiniz şıklığa ve güzelliğe ulaştıracaktır.

KRALİYET STİLİ GELİNLİK

Kraliyet stili gelinlik

Kraliyet stili gelinlik

Kollar ister kısa kalsın ister uzun bu size kalsın. Göğüs ve kol kısımlarında dantel stili hakim oluyor. Ellerde de dantel desenli tül eldivenler... Bu gelinlik modelinin en dikkat çeken özelliği de tül kumaş ve dantel desen.

KABARIK KOLLU GELİNLİK 

Kabarık kollu gelinlik

Kabarık kollu gelinlik

Dantel modelinin her modelde hakim olduğunu belirtelim ve kabarık kollu prenses modeli dediğimiz gelinliklerin de etkin bir şekilde kendisine yer bulduğunu söyleyelim. Tabi bu modelleri klasikleşmiş de bulabilmeniz mümkün olacaktır.

ÇİÇEK MODEL GELİNLİK

Çiçek model gelinlik

Çiçek model gelinlik

Çiçekleri çok seviyorum ve hep yanımda olsunlar istiyorum diyorsanız, gelinliğiniz üzerine çiçek tasarımını tercih edebilirsiniz. Ki bu modellerde de tül ve dantel detayını ayrıca ekleyelim.

Örme kumaş dokuma kumaş farkı

İLİŞKİLİ HABER

Örme kumaş dokuma kumaş farkı

BİR YORUM YAPIN 0