Mezuniyet elbisesi seçerken dikkat edilmesi gereken tüyolar

Okul mezuniyetiniz yaklaşıyor ama halen daha balonuzda ne giyeceğinize karar veremediniz mi? Hem 2019 yaz sezonunun trend renklerini hem de daha farklı tonları kullanarak şık bir görüntü elde edebilmeniz mümkün. Sizler için mezuniyetinizde istediğiniz şıklığı ve güzelliği elde edebileceğiniz elbise modellerini derledik. İşte 2019 mezuniyet elbiseleri

Lise ve üniversite mezuniyetleri, özellikle genç kızların önem ve değer verdikleri bir gündür. Her genç kız, gecenin en şıkı ve en güzeli olabilmek için büyük uğraşlar verir. Bunun için de trendler takip edilir, mağaza mağaza tüm vitrinler gezilir. Biz de sizler için sezonun en trend mezuniyet elbisesi modellerini derledik. Bu modelleri görünce, almayı planladığınız elbiseyi de belirlemiş olacaksınız. Ama öncelikle mezuniyet töreni için alacağınız elbiseye yönelik dikkat etmeniz gereken trend stillerine bir göz atalım.

Mezuniyet elbisesi modelleri

Mezuniyet elbisesi modelleri

MEZUNİYET ELBİSESİ SEÇERKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Abiye elbise seçerken uymanız gereken basit ama etkili kurallar mevcut. Bu kurallardan ilki elbisenin hareketliliğine yönelik olacak. Eğer sade ama hareketli parçalar seçmek ya da abartısız hareketlilik oluşturmak istiyorsanız, drapeli elbiseleri tercih edin. Etkileyici ve romantik bir esinti oluşturmak isteyenlerdenseniz tül elbiseler kullanabilirsiniz. Üst kısımda sadelik, alt kısımda dikkat çekicilik olsun istiyorsanız da etek kısmı hareketli bir model tercih edebilirsiniz. Renk konusundaysa pastel ve neon renkleri öneriyoruz. Sezonun başrolünde olan neon ve pastel renkler, elbiseleri daha ön plana çıkartıyor. Çanta seçimindeyse zincirli askıya sahip kutu çantalar, hem zarif hem de şık bir görüntü sağlayacaktır. Ayakkabı için joker model stiletto ve düz renkleri kullanın.

2019 abiye modelleri

2019 abiye modelleri

DANTEL MODEL

Dantel model abiyeler

Dantel model abiyeler

Altlarda kabarıklık, belde balık modeli ve kollarda uzun dantel detayı... Klasik fakat sıkça tercih edilen bir model olan bu abiye, sizlere beklediğiniz havayı kazandıracak. Renginin koyu ya da açık olmasının bir önemi yok. 

ELBİSE MODELİ

Abiye modelleri

Abiye modelleri

Salt bir abiye görünümünden çıkıp farklı modelleri denemek isteyenler için etek-bluz şeklinde tasarlanmış olan elbiseler ilgi çekici olabilir. Hareket katmak istiyorsanız da tercihiniz dantel işlemesi olsun.

AÇIK TONLAR

Açık tonlu abiye modelleri

Açık tonlu abiye modelleri

Yazın aydınlık havasını elbiselerinize de taşıyabilir, bebe mavisi, pudra vb. tonları elbiselerinizde kullanabilirsiniz. Bu renkler, her tarz modelde karşınıza çıkıyor.

2019 TREND ABİYE MODELLERİ VE DETAYLARI

Patırtı abiye modelleri

Patırtı abiye modelleri

PATIRTI / ABİYE MODELLERİ: 120 TL

PATIRTI / ABİYE MODELLERİ: 165 TL

PATIRTI / ABİYE MODELLERİ: 228 TL

N11 abiye modelleri

N11 abiye modelleri

N11 / ABİYE MODELLERİ: 170 TL

N11 / ABİYE MODELLERİ: 349 TL

N11 / ABİYE MODELLERİ: 249 TL

Deniz butik abiye modelleri

Deniz butik abiye modelleri

DENİZ BUTİK / ABİYE MODELLERİ: 130 TL

DENİZ BUTİK / ABİYE MODELLERİ: 140 TL

DENİZ BUTİK / ABİYE MODELLERİ: 180 TL

Roman abiye modelleri

Roman abiye modelleri

ROMAN / ABİYE MODELLERİ: 2.499 TL

ROMAN / ABİYE MODELLERİ: 1.299 TL

ROMAN / ABİYE MODELLERİ: 1.889 TL

Oleg Cassini abiye modelleri

Oleg Cassini abiye modelleri

OLEG CASSİNİ / ABİYE MODELLERİ: 1.895 TL

OLEG CASSİNİ / ABİYE MODELLERİ: 795 TL

OLEG CASSİNİ / ABİYE MODELLERİ: 595 TL

Peygamberimizin sevmediği renkler neler? Sarı ve kırmızı renkleri...

İLİŞKİLİ HABER

Peygamberimizin sevmediği renkler neler? Sarı ve kırmızı renkleri...

BİR YORUM YAPIN 0