Çağla Şıkel stiliyle sonbaharda havalı kombin oluşturmanın yolları

Giydiği elbiseler ile hem şık hem de zengin bir görünüm elde etmek herkesin istediği bir şeydir. Renklerle uyum sağlamak, aksesuarları parçaların üzerine yakıştırmak ve üst-alt kombin uyumu... Çağla ile Yeni Bir Gün programının yeni sezon çekimlerine başlayan manken Çağla Şıkel, stiliyle her zaman havalı ve cool bir görünüm yakalamayı başarıyor. Sizler için, Çağla Şıkel'in önerilerinden yola çıkarak hazırladığımız, sonbaharda havalı ve cool bir görünüm oluşturmanın yollarını derledik.

Sonbahar artık bizimle. Eylül ayıyla birlikte adım attığımız sonbahar sezonu, moda konusunda birçok yeniliği ve farklılığı da karşımıza sunuyor. Bu dönemi hem serin tutacak hem de şık bir görüntü oluşturacak şekilde geçirmek sizlerin elinde. Yani cool ve havalı görünmek... Bunu başarabilen bir isim de mevcut. YouTube kanalında yaptığı paylaşımlarla da moda ve güzellik gibi alanlara oldukça sık yönelen, 1997 Türkiye ve Dünya 4. güzeli unvanlarına sahip başarılı manken Çağla Şıkel. Şıkel, tarzıyla her zaman beğenilen ve havalı, cool bulunan isimlerden. Hafta içi her gün Çağla ile Yeni Bir Gün programıyla da ekrana gelen Şıkel, tarzıyla sonbaharda da istediğiniz şıklığı ve coolluğu elde etmenizi sağlayan önerileri sizlere sunuyor. Peki bunu nasıl gerçekleştiriyor? Sizler için Çağla Şıkel'in stilinden yola çıkarak, sadece 4 adımda sonbaharda havalı/ cool görünmenin yollarını bir araya getirdik. 

çağla şikel

çağla şikel

SONBAHARIN TREND PARÇALARI

Öncelikle sonbaharın en trend 3 parçasına yönelelim. Bu parçaları gardırobunuzda bulundurursanız, sonbahara da tam manasıyla hazır olmuş olursunuz:

sonbahar stili

sonbahar stili

Çağla Şıkel'in üzerinde de sıkça gördüğümüz parçalardan biri olan deri ceket, sonbahar deyince akla direkt gelen parçalardan biri olmalı. Bir sweatshirt ve t-shirt ile harika bir uyum sağlayabilir.

sweatshirt etek kombin

sweatshirt etek kombin

Koldan geniş, tek parça elbiseler ya da tulumlar, sonbahar için gardırobunuzda kesinlikle olması gereken diğer bir parçadır.

kazak kombin

kazak kombin

Son olarak; bir gardırobun en önemli ve kesinlikle olması gereken sonbahar parçası kazak ve sweatshirttür. Her renk ve stilde karşımıza çıkan kazaklar ve sweatshirtler, gardıroplarınızın en temel sonbahar parçası olarak dikkat çeker.

SONBAHAR İÇİN GARDIROP DETOKSU ÖNERİLERİ İÇİN TIKLAYIN...

HAVALI KOMBİN OLUŞTURMA 

Jean pantolon ve baskılı sweathirt ve t-shirt bilinen en klasik ve aynı zamanda en cool kombinlerdendir. Görünümü tayt şeklinde olmayan bir jean pantolon ve beyaz t-shirt ya da eskitilmiş bir t-shirt, sandalet haricinde spor ayakkabı ve Çağla Şıkel ile özdeşmiş diyebileceğimiz kovboy çizmeler ile harika bir cool'luk sağlayacaktır.

sonbahar kombin önerileri

sonbahar kombin önerileri

T-shirt yerine askılı bluzlar da cool görünmeniz konusunda yardımcı olacaktır. Aynı zamanda bu bluzları, atletleri davetlerde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üzerlerine bir kot ya da deri ceket oldukça şık duracaktır.

kazak kombin

kazak kombin

Eğer yırtık pantolon, şort tercih ediyorsanız üzerini de ona uygun olarak daha düz bir renk tercih edin. Çok fazla hareket olmamasına özen gösterin. Bir çizme ya da bot kombininizi tamamlayacaktır.

Oversize kot ceket ya da oversize bir gömlek ile kombin oluşturacaksanız, içinize dar pantolon, bluz veya t-shirt tercih edin ki, üzerinizdeki parça daha da ön plana çıksın.

Emine Erdoğan tarzı nasıl oluşturulur? Geçmişten günümüze dünyanın en şık first ladyleri

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan tarzı nasıl oluşturulur? Geçmişten günümüze dünyanın en şık first ladyleri
Tokat'ta nerede kalınır? Tokat'ta gezilecek yerler...

İLİŞKİLİ HABER

Tokat'ta nerede kalınır? Tokat'ta gezilecek yerler...
Gucci'den tepki çeken elektronik kelepçeli ayakkabı

İLİŞKİLİ HABER

Gucci'den tepki çeken elektronik kelepçeli ayakkabı

BİR YORUM YAPIN 0