2019'un en yeni geniş bol paça pantolon modelleri

Sezonun trend pantolon modellerinden olan geniş bol paça pantolon, her renk ve desenle dikkat çekiyor. Lc Waikiki, Oxxo, H&M, All Day gibi ünlü markaların en çok satanları arasında yer alan geniş bol paça pantolon modelleri, tesettür modasının da gözdelerinden. Peki geniş bol paça pantolon modelleri hangi fiyat aralıklarında? Geniş bol paça pantolon kombinlerken nelere dikkat edilmeli? Detaylar sadece yasemin.com'da!

Pantolon modasının öne çıkan parçaları arasında bulunan geniş bol paça pantolonlar, özellikle yaz sezonu döneminde oldukça ilgi görüyor. Farklı renk ve modellerde karşımıza çıkan geniş paça bol pantolonlar, taşıyanlara hem şıklık hem de zarafet katıyor. Doğru bir kombinle daha da ön plana çıkan geniş bol paça pantolonlar, rahat yapısıyla da tercih ediliyor. Peki geniş bol paça pantolonlar nasıl kombinlenir? Ünlü markaların kataloglarında yer alan geniş bol paça pantolonlar nasıl kullanılır? Kombin yapılırken ayakkabı ve aksesuar konusunda hangi noktalara önem vermeliyiz? Sizler için sezonun trend geniş bol paça pantolon modellerini, tüm detaylarıyla derledik. 

GENİŞ BOL PAÇA PANTOLONLAR NASIL KOMBİNLENİR?

Geniş bol paça pantolon modelleri tercih ederken, uymanız gereken birkaç küçük tüyo bulunuyor. Bunları uyguladığınız taktirde, pantolonunuzu istediğiniz şekilde sunabilir ve değişik bir hava oluşturabilirsiniz. Gündelik yaşamda, ofis hayatınızda ve daha birçok alanda işinize yarayacak olan bu kombin önerilerine 4 maddede yer verdik:

bol paça pantolon kadın

bol paça pantolon kadın

- Eğer gece dışarı çıkarken giyerseniz, oldukça doğru bir tercih olacaktır. Kombin için süslü kolyeler ve aksesuarlar kullanın. 

- Bu pantolonları giyerken topuklu ayakkabılar tercih edin. Bu ayakkabı modelleri, pantolonunuzu daha ön plana çıkartır.

- İki seçenekli olan geniş bol paça pantolonlar, vücut tipinize göre seçilmeli. Uzun bacaklara sahipseniz uzun paçalar, kısa boyluysanız kısa paçaları tercih edin.

- Ve son olarak; eğer ofis içerisinde bir kombin için tercih edecekseniz, bluz ya da gömlek kullanın.

2019 GENİŞ BOL PAÇA PANTOLON MODELLERİ VE FİYATLARI

geniş bol paça pantolon lcw

geniş bol paça pantolon lcw

LC WAİKİKİ: 80 TL

LC WAİKİKİ: 70 TL

bol paça pantolon kombinleri

bol paça pantolon kombinleri

LC WAİKİKİ: 60 TL

LC WAİKİKİ: 60 TL

geniş bol paça pantolon oxxo

geniş bol paça pantolon oxxo

OXXO: 130 TL

OXXO: 160 TL

OXXO: 50 TL

geniş bol paça pantolon allday

geniş bol paça pantolon allday

ALLDAY: 50 TL

ALLDAY: 50 TL

geniş bol paça pantolon hm

geniş bol paça pantolon hm

H&M: 80 TL

H&M: 229 TL

H&M: 199 TL

bol pantolon kombinleri

bol pantolon kombinleri

H&M: 139 TL

H&M: 80 TL

H&M: 119 TL

BİR YORUM YAPIN 0