Gelinlik modasında hangi modeller trend? 2020 yaz gelinlik modelleri

Koronavirüs salgını, gelinlik modasını da vurdu. Gelinlikler için maske üretilmeye başlandı. Yeni sezonda düğün hazırlığı döneminde olan genç hanımların en büyük derdi, doğru gelinliği seçmektir. Bir gelinliğin her anlamda doğru olduğunu ise ancak kurallarına uygunluğuyla anlarsınız. Peki bir gelinlik alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Gelinlik modasıyla ilgili tüm bilinmesi gerekenler yasemin.com'da!

2020 yaz sezonu gelinliklerinde dantel desenler ön planda yer alıyor. Dantel ile birlikte tül desenler de özellikle korse üstü gelinlik tercih edenler için ideal oluyor. Gelinlikler üzerinde hem romantik hem de tarihi  bir etki kendisine yer buluyor. Dantelli yaka ve kol detaylarıyla birlikte, büyük etek ve soft renkler, bu sezonun trend gelinlik detayları olarak dikkat çekiyor. Koronavirüs'ten korunma amacıyla kullanılan maskeler, gelinlik modasında da kendisini göstermeye başladı. Gelinliklerle uyumlu ağız maskeleri üretilmeye başlandı. 2020 gelinlik koleksiyonuna uygun tarzda tasarlanan bu maskeler, 400 - 600 TL arasında satışa sunuluyor.

GELİNLİK ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Evlilik hazırlığında olan her genç kadının en büyük hayali, güzel bir gelin olabilmektir. Nitekim bunun da ilk yolu, iyi bir gelinlik seçiminden geçer. Peki doğru bir gelinlik seçimi tam olarak nasıl olmalıdır? Bir gelinlik seçerken nelere dikkat edilmelidir? 2020 modasında nasıl gelinlikler moda? Gelinlik seçerken karşımıza çıkan vücut tipi seçenekleri nasıldır? Tesettür gelinlik modası nasıldır? Gelinlik alırken dikkat edilmesi gereken tüm ayrıntıları, sizler için bir araya getirdik. İçeriğimiz içerisinde 2020 gelinlik modasına yönelik tüm detaylara yer verdik. İşte gelinlik modasıyla ilgili tüm bilinmesi gerekenler:

TESETTÜR GELİNLİK SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Tesettür gelinlik modellerinde öne çıkan pelerin model gelinlikler oluyor. Son yılların en çok tercih edilen parçalarından olan bu gelinlik modeli, yapısı itibariyle ön kısmı uzun, perdesi ise tül kumaşla tasarlanmış bir parça olarak dikkat çekiyor. Böyle bir gelinliği seçerken dikkat etmeniz gereken tül boyutudur. Eğer tülün boyu kısaysa, A kesim bir gelinlik modeli kullanın.

tesettür gelinlik modelleri 2020

tesettür gelinlik modelleri 2020

Vücudunuzu sarıp sizi olduğunuzdan daha şık gösteren bir gelinlik modeli istiyorsanız, tesettür balık model tercih edin.

gelinlik alırken dikkat edilmesi gerekenler

gelinlik alırken dikkat edilmesi gerekenler

GELİNLİK ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Bir gelinlik alırken önem verilmesi gereken ilk nokta vücut tipidir. Toplamda 4 vücut tipi bulunur. Bunlar sırasıyla şöyledir:

- Kum saati: İnce belli bir kadınsanız, size en uygun olan gelinlik modeli kum saati modelidir.

- Armut: Kalça kısmınız, vücut tipinizin üst kısmına göre daha genişse, armut tipi model tercih etmelisiniz. Aynı şekilde A kesim modeller de çok yakışacaktır.

2020 gelinlik modelleri

2020 gelinlik modelleri

- Elma: Kalın bel ve düz bir kalçaya sahipseniz, tercihiniz elma modeller olsun.

- Dikdörtgen: Geniş omuz ve dikdörtgen vücut tipinde ise dikdörtgen modeller uygun olanlardır.

gelinlik modelleri 2020

gelinlik modelleri 2020

Gelinlik alırken önem vermeniz gereken diğer noktalar ise sırasıyla şöyledir:

- Gelinliğinizi düğün mekanına göre seçin.

- Gelinlik kumaşını mevsime göre tercih edin.

- Gelinliğin damatlıkla uyumlu olmasına önem gösterin.

gelinlik seçerken dikkat edilecekler

gelinlik seçerken dikkat edilecekler

2020 GELİNLİK MODELLERİ

OLEG CASSINI

OLEG CASSINI

OLEG CASSINI

OLEG CASSINI

BİR YORUM YAPIN 0