Olduğunuzdan daha genç gösteren kıyafet hileleri

Bir kadının kendi stilini oluştururken en çok önem verdiği şey güzel görünmektir. Peki güzel görünmenin sırrı tam olarak nedir? Ancak şık olurken, aynı zamanda olduğunuzdan daha genç görünmeniz de mümkündür. Olduğunuzdan daha genç görünmenizi sağlayacak stil ipuçları nelerdir? Sizler için olduğunuzdan daha zayıf ve genç göstermenizi sağlayacak hileleri derledik.

Kadınların kombin oluştururken birçok konu bulunur. Bunlardan biri güzellik biri de şık görünmektir. Ancak her ikisini de tek bir kombin ile sağlamak oldukça zordur. Bu iki durum sağlanabildiği taktirde, şık bir görünüm de elde edilmiş olur. Ancak bununla birlikte olduğunuzdan daha zayıf görünmeniz de mümkün olabilir.  Bunu sağlamak için uygulamanız gereken belirli ipucu ve tüyolar bulunur. Her mevsim ve dönemde, her tarz kıyafete ve modaya uygun olarak kullanılabilecek olan bu tüyolar, sizlere istediğiniz genç görüntüyü oluşturma fırsatı verir. Zayıf gösteren kıyafetler ve renkler nelerdir? Genç gösteren kıyafet hileleri nelerdir? İşte olduğunuzdan daha genç ve zayıf görünmenizi sağlayacak kıyafet hileleri:

GENÇ GÖSTEREN KIYAFET HİLELERİ

Bir kombin tasarlarken amacınız olduğunuzdan daha genç görünmekse, uygulamanız gereken bir kaç küçük tüyo bulunuyor. Bacak boyu, bel kalınlığı, omuz duruşu derken neredeyse her bölgenize etki edecek olan bu tüyolar, size aynı zamanda daha zayıf bir görüntü de kazandıracaktır. Siz de böylelikle aynı zamanda doğru bir kombin oluşturmuş olacaksınız:

ÜST BEDENİ İNCE GÖSTEREN KIYAFETLER

- Bacaklarınıza şekil vermek ve boy oranını belirlemek istiyorsanız; diz altı etekleri ve topuklu ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Daha zayıf bir görüntü oluşturabilmek için de desenli parçalar yerine desensiz, tek renk modeller kullanılabilir.

- Geniş omuzlu biriyseniz; geniş ve omuzları kapatan şapkaları tercih edebilirsiniz. Böylelikle omuzlarınız da hatta beliniz de olduğundan daha ince görünecektir. Tesettürlü biriyseniz de eşarbınızı, omuzlarınızı kapatacak şekilde kombinleyebilirsiniz.

zayıf gösteren tesettür elbise modelleri

zayıf gösteren tesettür elbise modelleri

- Kalın kemerleri tercih ederek; belinizin kalınlığını giderebilir ve olduğunuzdan daha zayıf birine dönüşebilirsiniz. İnce kemerler, bu anlamda doğru bir seçenek değildir.

zayıf gösteren etek modelleri

zayıf gösteren etek modelleri

- Bacak uzunluğunu sağlamak için bantlı topuk ayakkabılara sakın dokunmayın. Yüksek topuklu ayakkabıları tercih edin. Aynı zamanda tulumlar da bu anlamda yararlı olacaktır.

- Zayıf görünmek için, siyah vb. koyu tonlar özellikle yaz dönemi için doğru bir renk seçimi olacaktır. Eğer yaz sezonunda siyah giymemek gibi bir alışkanlığınız varsa, bilinmeli ki 2020 yaz sezonunun trend rengi siyahtır. 

BİR YORUM YAPIN 0