Haftanın en şık ve en rüküş ünlüleri

Ünlü isimler, sosyal medyada ve haberlerde yer alan gündelik kombinleriyle dikkat çekiyorlar. İlkbahara girdiğimiz şu günlerde, ünlü isimler tarzlarıyla hem beğeniliyor hem de eleştiriliyorlar. Peki sizce haftanın en şık ve en rüküş ünlüleri kimler? Sizlerin beğenisine sunduk.

Ünlü isimler, katıldıkları davetlerde ya da günlük sokak turlarında bir şekilde objektiflere yakalanıyorlar. Ekranda göründüklerinden farklı bir tarzda olan bu isimler, doğal görüntüleriyle hayranlarının da beğenisini kazanmaya çalışıyorlar. İlkbahara merhaba dediğimiz mevsim geçişi döneminde, daha spor kıyafetlerin tercih edildiği kombinler ön plana çıkıyor. Peki ünlü isimler nasıl tarzlar deniyor? Bu hafta hangi ünlü isimler objektiflere yakalandı.Sizlere hem bu isimleri sunduk hem fikrinizi sorduk.

BAŞAK DİZER TATLITUĞ

Eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile görüntülenen Başak Dize Tatlıtuğ, bir stil danışmanı. Aşk-ı Memnu, Medcezir gibi dizilerin stylingini o yapmıştı. Akşam vakti görüntülenen Dizer, siyah-kahve ve beyaz renklerinden bir kontrast oluşturmuş durumda. Siyah bilekten kesim bir bot, deri kahve bir pantolon ve kahve, siyah ve beyazın birleşiminden oluşan bir kazak. Farklı renklerle uyumlu bir birliktelik oluşturulmuş.

ARZUM ONAN ASLANTUĞ

Duruşu ve ekranlardan uzak tarzıyla dikkat çeken Türkiye ve Avrupa eski güzeli Arzum Onan Aslantuğ, artık heykel sanatıyla ilgileniyor. Onan, konuşma yapmak için bulunduğu bir seminerde klasikleşmiş siyah ve beyaz ikililiğinden yararlanmış. 

BUSE TERİM BAHÇEKAPILI

Moda ile ilgili yazıların paylaşıldığı bir kişisel web sitesi de bulunan Terim, Flormar markasına ait katıldığı bir davette tamamen ton sür ton olmasa da siyahın ağırlık bastığı bir kombin uygulamış. Ayakkabı da siyah ve beyaz renklerin birleşimi, parlak bir deri dış giyim ve gri kazak, siyah etek tercihlerinde bulunmuş.

SERENAY SARIKAYA

Sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çeken Serenay Sarıkaya, siyahı ayakkabı da tercih edip kırmızıyı pantolon ve sweatshirt rengi olarak kullanmış. Baskılı sweatshirt ve parlak deri pantolon ile spor bir tarz oluşturmuş.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN

Son olarak Netflix'in bir belgesel mini dizisinde rol alan Tuba Büyüküstün, yeşil, gri, pembe ve siyah renklerle uyumun dışına çıkıp farklı bir kombin denemiş gibi duruyor.

YORUM SİZİN

Kadınların izlemesi gereken filmler, kadının gücünü anlatan filmler

İLİŞKİLİ HABER

Kadınların izlemesi gereken filmler, kadının gücünü anlatan filmler

BİR YORUM YAPIN 0