Stili rüküş kabul ediliyor! Geçinemiyorum diyen Demet Akalın, kıyafetlerine ne kadar harcıyor?

Son günlerde geçinemiyorum açıklamasıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın, farklı tarzıyla daima dikkat çekmeyi başarıyor. Kombininde genellikle Versace ve Fendi gibi ünlü markaları tercih eden Akalın, gardrobunu lüks markalardan oluşturuyor. Ancak modacılar tarafından şık bulunmuyor. Peki Akalın, günlük kombinine ne kadar harcıyor ve nasıl bir stil tercih ediyor? İşte Demet Akalın'ın rüküş kabul edilen stili!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, hem yaptığı açıklamaları hem de kendisine has tarzıyla ilgi çekmeyi başaran bir isim. Modaya yönelik kural tanımaz tavrı, rakiplerinden bir adım öne çıkmasını sağlıyor. Bilinen kombin stillerinin dışına çıkıp kendi zevkini ön plana koyuyor. Tercihini de daima yüksek fiyatlı dünyaca ünlü markalardan yana kullanıyor. Ancak buna rağmen, tarzıyla moda eleştirmenleri tarafından hep rüküş bulunuyor. Peki Akalın'ın rüküş bulunduğu, kendisini olduğu gibi yansıttığı bu tarzı hangi parçalardan oluşuyor ve bu fiyatları ne kadar? Bu içeriğimizde, Demet Akalın'ın lüks kıyafetleriyle oluşturduğu ve rüküş kabul edilen tarzına iniyoruz. Sadece geçtiğimiz yaz konseri sırasında giymeyi tercih ettiği Hermes markalı terliği ve o terliğe ödediği 5 bin TL ücret, oldukça konuşulmuş ve ilgi görmüştü.

Yakın zamanda Beyonce'nin Adidas Ivy Park koleksiyonunu da deneyen Akalın, geçinemediği açıklamalarıyla sosyal medyanın da gündemine oturmuştu. Peki geçinemiyorum açıklamalarıyla sanatçı Okan Bayülgen tarafından da ismi vermeden eleştirilen kişiler arasında yer alan Akalın, günlük stilinde hangi parçalara yer veriyor ve ne kadar harcıyor?

DEMET AKALIN STİLİ

demet akalın stili

demet akalın stili

Üzerindeki etek İnditex Grubu'na bağlı İspanyol marka Zara mağazalarına ait olan şarkıcı, bu etek için 200 TL ödedi. Versace sweatshirt'i için 8 bin TL harcarken Hermes marka çantasına 30 bin TL ödedi. Fendi gözlüğü ise yalnızca 1.400 TL.

demet akalın stil

demet akalın stil

Üzerinde Balenciaga Paris ürünleri olan Akalın, bu gündelik sokak tarzı için 70 bin TL harcadı. Ünlü şarkıcının stilinde Fransız modasından markalara sıkça yer verdiği gözden kaçmıyor.

demet akalın kıyafetleri

demet akalın kıyafetleri

demet akalın kimdir

demet akalın kimdir

Giydiği zaman oldukça dikkat çeken Fendi marka tulum, tek başına toplamda 18 bin TL. Akalın bu tulumunu, sahne aldığı akşamlarda da giymeyi ihmal etmiyor. 

demet akalın instagram

demet akalın instagram

Ve son olarak; yine gündelik yaşam stiliyle karşımıza çıkan Akalın, Iceberg marka eşofman üstüne 1.869 TL, altına ise 2.652 TL ödedi. Sadece günlük yaşamında en az 4 bin TL üzeri harcamalarda bulunan Akalın, bu markalar dışında Gucci ve Versace gibi markaları da sıkça tercih ediyor.

Ata Demirer'den kaval performansı!

İLİŞKİLİ HABER

Ata Demirer'den kaval performansı!

BİR YORUM YAPIN 0