Leopar desen kıyafetler nasıl kombinlenir?

2020 sezonunun en dikkat çeken desenlerinden olan leopar, özellikle feminem görünüm oluşturmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Peki sezonun trend deseni leopar desen için nasıl kombinler hazırlanabilir? 2020 leopar desen modelleri nasıl? İşte leopar desen için tüm bilinmesi gerekenler!

Daha feminen ve olgun bir stil çizmek isteyenler için en doğru desen tercihlerinden olan leopar, özellikle ilkbahar ve yaz sezonu için etek&bluz ve elbise kombinlerinde güzel bir uyum oluşturuyor. Ancak leopar desenli bir parçayı doğru kombinlerseniz, oluşturmak istediğiniz tarzı rahatlıkla elde etmiş olursunuz. Sizler için hem leopar desenler için kombin önerilerini hem de kombin örneklerini derledik. Leopar desenler için küçük adımlarla şık ve sade bir tarz oluşturmak mümkündür.

LEOPAR DESENLER İÇİN KOMBİN ÖNERİLERİ

leopar desenli elbise hangi renk ayakkabı giyilir

leopar desenli elbise hangi renk ayakkabı giyilir

Feminem giyimin en trend deseni olan leopar desen, etek ve elbise kombinlerinde oldukça şık durur. İlkbahar sezonunda tercih edilen sweatshirt, elbise ve eteklerle uyumlu bir birliktelik oluşturabilir. Ancak bu kombini yaparken boy ve vücut ölçünüze dikkat etmelisiniz. Çünkü uzun boy bir etek boyunuzu olduğundan kısa, kısa boylu bir etek ise vücut hatlarınızı kötü gösterecektir.

leopar etek kombinleri tesettür

leopar etek kombinleri tesettür

Leopar desenler ile en uyumlu olan renk siyahtır. Siyah ton, daha maskülen ve olgun bir görünüm oluşmasını sağlayacaktır. Bununla birlikte beyaz tonlar da, ayakkabı veya sweatshirt, bluz veya kazak rengi olarak tercih edilebilir.

leopar desenli bluz

leopar desenli bluz

LEOPAR DESEN KOMBİNLERİ

Siyah ve kahve tonları, 2020 yaz sezonu için trend renkler arasında yer alıyor. Siyah beyaz kontrasında bir yazlık elbise, yazlık bir bilekten kesim kahve bot ve çanta ile oldukça şık bir şekilde tamamlanabilir.

Kahve ve siyah birleşimiyle hazırlanmış bir elbise, daha naturel tonların olduğu hasır bir çanta ile oldukça şık bir uyum sağlayacaktır.

Bu sezon için sadece kahve siyah renkler ön planda değil. Yeşil, turkuaz ve mavi gibi renkler üzerinde tasarlanmış leopar desenleri, sarı ve turuncu gibi daha canlı renklerle birleştirme yoluna gidilebilir.

Elbise yerine etek&bluz veya etek&t-shirt kombininden de yararlanılabilir. Bunun için leopar desen hareketliliği eteklerde kullanılabilir. Çanta ve üst parçalar için ise düz tasarımlar tercih edilebilir.

Siyah maskenin faydaları nelerdir? Siyah maske cilde uygulama yöntemi

İLİŞKİLİ HABER

Siyah maskenin faydaları nelerdir? Siyah maske cilde uygulama yöntemi

BİR YORUM YAPIN 0