Modanın yeni adresi 'esrastyle.com' açıldı!

Modanın adresi sloganıyla geniş bir kitleye hitap etmeyi amaçlayan ve birbirinden farklı tarzları bir araya getiren esrastyle.com adresi, online satış çalışmalarına başladı.

Çalışmalarına 2016 yılında başlayan, Insta Event Alışveriş Festivali'nin kurucu ve yöneticisi Esra Karaarslan online satışa yönelik bir girişimde bulundu. Karaarslan, esrastyle.com adıyla kurduğu online satış sitesinde, kadınlara yönelik farklı tarzları bir araya getirip kolay bir alışveriş olanağı sağlıyor.

Site içerisinde kadınlara yönelik birbirinden farklı kategoriler yer alıyor. Bu kategoriler arasında anne ve bebek, çocuk giyim, aksesuar, kadın giyim, çanta, ayakkabı, mücevher, ev dekorasyonu, züccaciye ve ev tekstili gibi alanlar bulunuyor.

Esra Karaarslan

Esra Karaarslan

Esrastyle online satış sitesinin lansmanında konuşan sitenin kurucusu Esra Karaarslan yaptığı konuşmada, siteyi başlatmış olduğu Insta Event Alışveriş Festivali'ni 7/24 devam ettirebilmek amacıyla kurduklarını belirtti. 

Festivaldeki yer alan firmalar ve inflluencerların destekleriyle projeyi gerçekleştirdiklerini belirten Karaaslan, lansmana katılan herkese teşekkürlerini iletti.

'7/24 CEBİNİZDEKİ FESTİVAL FORMU'

 1 - esrastyle.com’un hikayesi ne zaman ve nasıl başladı?

esrastyle.com’un hikayesi bugünlerde 10. kez hazırladığımız alışveriş festivalimizle birlikte başladı. Sitemiz, sosyal medyadan satış yapan girişimci kadınlarımız ile müşterileriyle buluşma noktası Insta Event Alışveriş Festivali’nin 7/24 cebinizdeki festival formu olarak geliştirildi.

2- esrastyle.com’u açmanızdaki en büyük motivasyon kaynağınız neydi?

En büyük motivasyon kaynağımız kadın girişimcilerin ticaret hayatında başarılı olacağı, ekonomik özgürlüklerini sağlayabilecekleri alanlar açabilmesidir.

'HALA İNTERNET ALIŞVERİŞİNİ DENEYİMLEMEMİŞ KİTLE VAR'

3- Oldukça rekabetçi olan e-ticaret sektörüne girmenin avantaj ve dezavantajlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Şu an için e-ticaret sektöründe rekabet çok fazla. Bugün çok büyük firmalar ciddi yatırımlarla yenilikleri takip ediyor ve çok büyük reklam bütçeleri ayırıyor. Diğer tarafta küçük ve orta ölçekli şirketler de bu rekabetin içinde kendilerini konumlandırmaya çalışıyor. Bu sektörün dezavantajı olarak rekabetin fazla olmasını gösterebiliriz. Avantajı ise hala internet alışverişini deneyimlememiş bir kitle var. Bunun yanı sıra internet ile büyüyen Y ve Z kuşağı gençlerimizi de e-ticaretin hedef kitlesi olarak görüyoruz. e-ticarete ilginin gün geçtikçe artması da umut verici bir avantaj olarak karşımızda duruyor.

4- esrastyle.com’u diğer e-ticaret sitelerinden ayıran noktalar neler?

Sanal dünya her zaman kolay büyüyen bir alandır. Alışveriş siteleri de böyle hızlı büyüdüğünden belli standartta, belli ihtiyaç alanında ürünler bulmak zorlaşıyor ve karmaşık bir hal alabiliyor. esrastyle.com tam da bu konuda tematik bir site olması sebebiyle diğer alışveriş sitelerinden ayrılıyor.

'PROFESYONEL ŞİRKETLERDEN DESTEK ALARAK İLERLEMEKTEYİZ'

5- Sitenizde en çok ilgi gören kategori ve ürünler hangileri?

Sitemizde ilgi gören kategoriler dönemlik olarak değişmekte. Bazı aylar çanta kategorisi ön plana çıkarken bazı dönemler ilginç bir şekilde pijama ön plana çıkabilmekte. Bu ilgiyi analiz etme ve yönlendirmede profesyonel şirketlerden destek alarak ilerlemekteyiz.

6- esrastyle.com’da yakın zamanda gerçekleştirmeyi düşündüğünüz projeler neler?

9-10-11-12 Nisan 2020 tarihlerinde esrastyle.com bünyesinde yer alan firmalarımızın seçkin bir kısmı ile İstanbul Canpark AVM’de bir selected festival düzenliyoruz. esrastyle.com’da bulunan ürünlerimizi canlı canlı görmek, ücretsiz etkinliklerimize katılmak ve bizlerle tanışmak isteyen misafirlerimizi Canpark AVM’de bekliyor olacağız.

Trend günlük kombin önerileri 2020

İLİŞKİLİ HABER

Trend günlük kombin önerileri 2020
Starbucks termos, bardak ve kupa modelleri 2020

İLİŞKİLİ HABER

Starbucks termos, bardak ve kupa modelleri 2020

BİR YORUM YAPIN 0