Gardırobunuzda olması gereken ilkbaharın trend parçaları

İlkbahar sezonu için gardrobunuzu yenilerken, 2020 ilkbahar moda trendlerini de göz önünde bulundurmanız gerekir. Bazı parçalar her ne kadar şık ve canlı dursa da, bu sezon için kesinlikle gardrobunuzda yer almamalı. Peki 2020 ilkbahar sezonunda, gardrobunuzda muhakkak olması gereken parçalar hangileridir? Sizler için derledik.

Evde kalıp sosyal izolasyon oluşturduğumuz bu dönemde, evde hem uğraş hem de yenilik olması için gardroplarınıza yönelebilirsiniz. Nisan ayıyla birlikte ilkbahar sezonuna da girmiş bulunmaktayız. Sonbahardan kalan etkileri yok edip dolabınızı ilkbahar trendlerine göre yerleştirme dönemi. Peki 2020 ilkbahar sezonu trendleri arasında hangi parçalar yer alıyor? Sizler için ilkbahar için düzenleme yaparken gardırobunuzda yer vermeniz gereken parçaları derledik. İşte ilkbahar gardırop detoksu için size yardımcı olacak ipuçları:

MİNT GÖMLEK

Bu sezonun trend gömlek parçası mint modeller. Bu parçaları gardırobunuzda kesinlikle bulundurun. Bu sezonun gömlek konusunda trend rengi pastel tonlar. Tüm parçalarınızın bu renklerden oluşmasına önem verin. 

TULUM VE TİRİL ELBİSE

İlkbahar deyince akla hep elbiseler gelir ancak bu sezonun trend parçası tulumlar. Kot tulumlar yerine parlak renkli tulumları tercih edin. Elbiseler konusunda da parlak renklerden oluşan tiril tiril parçaları gardrobunuzda bulundurun.

MİNİ ÇANTALAR

Çanta modasında bu sezon için mini modeller ön planda. Yalnızca ihtiyacınız kadar parçayı yanınızda taşımanızı sağlayan bu çantalar, özellikle elbise ve tulum kombinlerinizle oldukça şık duracaktır.

HAREKETLİ YAKALAR

Bu sezonun trend yaka modeli, hareketli modeller oluyor. Bu tarz bluz ve elbiseleri, ilkbahar gardrobunuzda kesinlikle bulundurun. Bu tarz parçaların hareketli desenlerden oluşmamasına dikkat edin. Eğer desenli, hareketli modelleri tercih ederseniz yaka stilinin ön plana çıkmasını önlemiş olursunuz. Bu nedenle düz parçaları kullanın.

DERİ PARÇALAR

Pastel tonlar kadar canlı tonların da ön planda durduğu ilkbahar sezonunda, tıpkı sonbaharda olduğu gibi deri parçalar trendler arasında.

BASKILI T-SHİRT

Jean pantolon ve eteklerinize en iyi eşlik eden parçalardan olan baskılı t-shirtler, ilkbahar sezonu için muhakkak gardırobunuzda bulunması gereken parçalardan. Bu t-shirtleri kombinlerken alt parçaların desensiz, sade olmasına dikkat edin. Bu sayede t-shirtin ön plana çıkmasını sağlarsınız.

Çam sakızı ağdası nasıl yapılır? Sakız ağdası yapmanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Çam sakızı ağdası nasıl yapılır? Sakız ağdası yapmanın püf noktaları

BİR YORUM YAPIN 0