Sezonun en şık kap modelleri

Sezonun her döneminde rahatlıkla giyilebilme özelliğine sahip olan kap modelleri, 2020 ilkbahar ve yaz sezonunda da oldukça iddialı modelleriyle yer alıyor. Peki sezonun en şık kap modelleri neler? Uygulayabileceğiniz en tarz kap kombinleri nasıl? İşte sizler için hazırladığımız kap modasına ait tüm detaylar.

Kaplar/trençkotlar, hem bahar dönemlerine hem de kış ve yaz dönemlerine en çok yakışan üst giyim modellerinin başında gelir. Kumaş yapısı sayesinde ne çok terletme ne de soğuk havalar için ince kalmak gibi bir özelliği bulunmayan kaplar. şık ve rahat bir kombin oluşturmak isteyenlerin her zaman ilk tercihidir. 2020 sezonunda kap modelleri için trend renkler; mavi, taba ve kiremit rengi oluyor. İlkbahar ve yaz sezonunun en trend parçalarından olan kap ve trençkotlar için çeşitli kombin stilleri bulunur. İçeriğimiz içerisinde hem bu kombin önerilerine hem de sezonun en trend kap/trençkot modellerine yer verdik.

KAP / TRENÇKOT KOMBİN ÖNERİLERİ

DE FACTO: 200 TL

ZARA: 150 TL

Krem rengi bir trençkot, kapı, beyaz bir elbiseyle kombinleyebilirsiniz. Ya da tıpkı modelin üzerinde olduğu gibi beyaz bir gömlek ve paltolonla.

DE FACTO: 150 TL - 70 TL

Krem rengi kap, trençkotunuzu desenli beyaz bir elbiseyle kombinleyip hareketli bir görüntü sağlayabilirsiniz. Kemer aksesuarıyla belinizi de ince gösterebilirsiniz.

ZARA: 500 TL - 370 TL - 100 TL

Sadece krem, kremit vb. tonları kullamak istemeyenler, Zara parçalarından oluşan bu sade kombini uygulayabilirsiniz. Siyah ve beyaz kontrası her zaman şık duracaktır.

 

KAP / TRENÇKOT MODELLERİ

ARMİNE: 230 TL

LATİFA: 584 TL

DE FACTO: 110 TL

TOUCHEPRİVE: 199 TL

MORHİPO: 144 TL

ARMİNE: 160 TL - 230 TL

ARMİNE: 300 TL - 250 TL

BİR YORUM YAPIN 0