Kanvas kumaşın özellikleri! Kanvas kumaş yazlık mıdır?

Çoğunlukla spor giyim için kullanılan kanvas kumaşlar, gündelik içinde pek çok noktada kullanılabiliyor. Peki kanvas kumaş nedir? Kanvas kumaşın özellikleri nelerdir? Sizler için kanvas kumaş hakkında merak edilenleri derledik. İşte sezonun trend kumaşlarından kanvas ile ilgili bilmeniz gerekenler.

İlkbahar ve yaz sezonu denilince akla ilk gelen kumaş türü olan kanvas, günlük yaşamda sıkça kullanılan bir kumaş parçasıdır. Çoğunlukla spor giyim ürünlerinde tercih edilir. Dayanıklı yapıya sahip olması, görünüm açısından da parlak ve kaliteli bir izlenim oluşturur. Kanvas, kalın keten kumaşlara verilen bir addır. Kalın keten kumaşların bilinen en önemli özelliği, arka ve ön yüzünün aynı olmasıdır.


KANVAS KUMAŞLARIN ÖZELLİKLERİ

Kanvas kumaşların en belirgin özelliği, keten kumaş özelliklerini içinde bulundurmasıdır. Genel özellikleri ise şu şekildedir: Kalın ve esnek  bir yapıya sahiptir. Bununla birlikte de oldukça dayanıklıdır. Kolayca eskimez.

Baskıya uyumlu bir kumaş türü olduğundan, hem desenli hem de sade modelleri bulunur. Moda dışında dekorasyon sektöründe de kullanılır. Dekor amaçlı üretilen ürünlerde de sıkça tercih edilir bir kumaş türüdür.

2020 En kolay saç modelleri hangisi? Evde kolay saç bağlama

İLİŞKİLİ HABER

2020 En kolay saç modelleri hangisi? Evde kolay saç bağlama
Mide küçülten inanılmaz diyet! Doğal yollarla evde mide küçültmenin yolları

İLİŞKİLİ HABER

Mide küçülten inanılmaz diyet! Doğal yollarla evde mide küçültmenin yolları

BİR YORUM YAPIN 0